Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dens Hendersons turpmāk atkal cīnīsies vidējā svarā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dens Hendersons turpmāk atkal cīnīsies vidējā svarā
Dens Hendersons
Foto: ufc.com

MMA leģenda, bijušais PRIDE un Strikeforce čempions Dens Hendersons (30-12-0), kurš pēdējos četrus gadus startējis pussmagā un smagā svara divīzijās, plāno nomest svaru un nākamo cīņu aizvadīt vidējā svara kategorijas rāmjos.

Par bijušā organizāciju PRIDE un Strikeforce čempiona Dena Hendersona plāniem atgriezties vidējā svarā šodien portālam mmafighting.com paziņoja viņa treneris Daniels Voirins.

Savu nākamo cīņu četrdesmit trīs gadus vecais Hendersons, kurš savā pēdējā mačā piedzīvoja zaudējumu pret Danielu Kormjē (15-0-0), vēlas aizvadīt šā gada beigās.

Pēc zaudējuma cīņā ar Kormjē daudzi runāja, ka MMA veterānam, kuram augustā paliks četrdesmit četri, vajadzētu iet pensijā, taču pats Hendersons tuvākajā laikā neplāno kārt MMA cimdus uz nagliņas.

Dens karjeru profesionālajā MMA uzsāka 1997. gadā. Viņa trofeju skapītī stāv UFC un Rings vidējā svara turnīra uzvarētāja tituli, PRIDE vidējā svara/pusvidējā svara un Strikeforce pussmagā svara čempiona jostas. Viņš arī cīnījies par UFC vidējā un pussmagā svara čempiona tituliem, taču šīs jostas viņam tā arī nav izdevies izcīnīt.

Hendersona savas septiņpadsmit gadus ilgās karjeras laikā uzveicis daudzus vērā ņemus atlētus, taču par viņa vērtīgākajām uzvarām viennozīmīgi var uzskatīt panākumus pār Fjodoru Jemeļjaņenko (34-4-0), Vanderleju Silvu (35-12-1), Vitoru Belfortu (24-10-0), Murilo Bustamenti (15-8-1), Antonio Rodrigo Nogeiru (34-9-1), Gilbertu Aivelu (38-16-1) un Riču Frenklinu (29-7-0).

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results:...