Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gorlovs uzvar Aleksejevu un kļūst par Latvijas K-1 čempionu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gorlovs uzvar Aleksejevu un kļūst par Latvijas K-1 čempionu
Artūrs Gorlovs uzbrukumā
Foto: royalfights.lv

Pirms gada Artūrs Gorlovs organizācijas „Royal Fight” rīkotajā šovā tika kronēts par Eiropas K-1 čempionu svarā līdz 85 kg, bet vakar trīs raundu cīņā pēc punktiem uzvarot titulēto kikbokseri Jevgēņiju Aleksejevu, tika kronēts arī par šīs organizācijas Latvijas čempionu, ziņo royalfight.lv

Gan kluba „Saņ Da” audzēknis Artūrs Gorlovs, gan kluba „Muy Thai Academy” kikbokseris Jevgēņijs Aleksejevs ir ļoti titulēti sportisti, līdz ar to viņu savstarpējā cīņa bija ilgi gaidīta. Pēc mēneša garas ažiotāžas beidzot šī divkauja varēja notikt…

Jau no pirmās minūtes cīņa uzņēma lielus apgriezienus. Sportisti strādāja ātrā tempā, nežēlojot viens otru, bieži apmainoties ar sitieniem. Ringā tika aizvadīti visi trīs atvēlētie raundi, kuros sekmīgāks bija Gorlovs, kurš arī tika kronēts par jauno Latvijas čempionu svarā līdz 85 kg „Royal Fight” versijā.

„Šī bija ne tikai šī pasākuma skaistākā cīņa, bet arī visā Latvijas vēsturē labākā cīņa,” pēc sava audzēkņa uzvaras savu pārliecību neslēpa Gorlova treneris Sergejs Domņins.

Jāpiemin, ka pirms gada Artūrs, aotrajā raundā nokautējot Krievijas sportistu, Kaļiņingradas un Taškentas čempionu Vladimiru Vegneru tika kronēts par Eiropas čempionu, taču šogad pie šīs jostas pievienojis Latvijas titulu.

Gvido Seilis pievieno savai kolekcijai kārtējo titulu

Pasākumā „Royal fights vol. 2” pie trešās profesionālā kikboksa čempiona jostas ticis sporta kluba „Golden Glory Riga” sportists Gvido Seilis, kurš pirmajā raundā nokautēja savu seno „draugu” Oļegu Bogovu (Ar Bogovu Seilis cīnījās jau trešo reizi un visās tikšanās reizēs izcīnījis uzvaras – J.E.) un tika kronēts par Latvijas vieglā svara K-1 čempionu.

Jāpiemin, ka pērngad bez uzvarām kikboksa turnīros Lietuvā un Igaunijā, Seilis tika kronēts par Baltijas čempionu kikboksā vieglajā svarā, kā arī uzvarot Zauru Sadihovu viņš izcīnīja Latvijas čempiona titulu FORWARD versijā.

„Royal fight vol. 2” rezultāti

DisciplīnaUzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
K-1Artūrs GorlovsJevgēņijs AleksejevsPTS33:00
K-1Vjačeslavs SkreiversMārtiņš SeleckisPTS33:00
K-1Gvido SeilisOļegs BogovsKO11:15
K-1Pāvels MazuroksAleksandrs SkreiversTKO32:03
K-1Matīss ŠķēleGints BaldiņšTKO22:01
MMAOļegs JemeļjanovsArturas Liutika (Lietuva)TKO10:18
MMAMartins SimonjansJuris VerzaTKO12:37
MMASergejs LoginsRaimonds KozlovskisSubmission10:30
MMAŽans BarsukovsPāvels RogovsPTS33:00
BokssAndrejs PokomeikoMaksims GušiksTKO31:54

Izmantotie resursi:
Golden Glory Latvian MMA Team - События
ROYALFIGHT