Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džeisons Millers atgriežas UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džeisons Millers atgriežas UFC
Džeisons Millers
Foto: mmavalor.com

Pēc sešu gadu gara pārtraukuma UFC atgriežas viens no pasaules pazīstamakajiem vidējā svara cīkstoņiem Džeisons Millers, kurš UFC būrī atgriezīsies 2. jūlijā cīņu šova "UFC 132" ietvaros. Viņa pretinieks būs Āronu Simpsonu, ziņo sherdog.com

Bijušais pretendents uz Strikeforce vidējā svara čempiona titulu Džeisons Millers (24-7-0) ir pirmais no vadošajiem Strikeforce piederošajiem cīkstoņiem, kurš paraksta līgumu ar UFC pēc Strikeforce pariešanas UFC īpašumā.

Pēdējo un pagaidām vienīgo reizi UFC Millers startēja 2005. gadā, kad pēc punktiem piekāpās patreizējam UFC pusvidējā svara čempionam Džordžam Santpjēram.

Pēc šī zaudējuma Santpjēram Millers, kurš ir arī MTV realitētes šova "Bully Beatdown" vadītājs, aizvadījis piecpadsmit cīņas, no kurām zaudējis tikai trīs mačos. Pēdējo cīņu Džeisons aizvadīja 2010. gada septembrī cīņu šovā "DREAM 16", kad ar žņaugšanas paņēmienu uzvarēja Kazuši Sakurabu.

Savukārt Ārons Simpsons (8-2-0) UFC startē kopš 2009. gada un pasaules pēcīgākajā MMA federācijā aizvadījis sešas cīņas, no kurām četrās izcīnījis uzvaras. Pēdējo maču Simpsons aizvadīja pret Mario Mirandu, uzveicot brazīlieti pēc punktiem.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...