Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Edgars Skrīvers devies uz treniņnometni Taizemē

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Edgars Skrīvers devies uz treniņnometni Taizemē
Edgars Skrīvers (no labās) un Tukatatongs Patpajata treniņnometnē Taizemē
Foto: tmfight.com

Latvijas supervieglā svara MMA čempions Edgars Skrīvers (8-2-0), kurš šobrīd pārstāv Latvijas vienīgās profesionālās cīņu sporta komandas „TM fighting team” krāsas, devies uz mēnesi garu treniņnometni Taizemē, kur ieplānojis piedalīties atlasē uz iekļūšanu pasaules vienā no labākajiem klubiem „Tiger Muay Thai”.

„Taizemē būšu mēnesi. Šeit esmu atbraucis uz atlasi iekļūšanai klubā „Tiger Muay Thai”, portālam Sportacentrs.com stāstīja Edgars Skrīvers.

Atlase notiks tikai pēc divām nedēļām, taču Edgars ieradies Taizemē ātrāk, jo vēlas aklimatizēties un labāk sagatavoties atlasei.

„Trenējos pie Taiboksa zvaigznes Tukatatonga Petpajata. Sajūtas lieliskas! Rīt man paredzēts cīņas treniņš ar cīkstoņiem no ASV un Dagestānas.”

Starp latvieša treniņu biedriem ir daudzi pasaulē slaveni atlēti, tai skaitā UFC cīkstoņi Mairbeks Taisumovs (21-5-0), Braiens Ebersols (50-16-1), Rodžers Huerta (21-7-1) u.c. vīri ar ne mazāk zināmiem vārdiem.

Atlase uz iekļūšanu klubā „Tiger Muay Thai”, kuram ir cieša sadarbība ar pasaules vadošajām MMA organizācijām UFC, Bellator, WSOF un One FC, notiks trīs dienas. Pirmajā dienā sabraukušos cīkstoņus, kuri ieradušies no visām pasaules malām, testēs Taiboksa treneri, kā arī vakarā notiks sparingi. Otrajā dienā brīvās cīņas nodarbības un sparingi, bet trešajā tiks pārbaudītas sportistu graplinga iemaņas, bet diena tiks noslēgta ar sparingiem.

Skrīvers atklāj, ka šobrīd visu akcentu licis uz tikšanu šajā klubā: „Mans šā brīža vienīgais mērķis ir izdarīt visu, lai es varētu palikt trenēties Taizemē. Eju uz pilnu banku, pat augstskolā esmu paņēmis akadēmisko gadu.”

Latvijas sportista iekļūšana „Tigers Muy Thai” būtu plats solis pretī līgumam ar kādu no pasaules prestižākajām MMA organizācijām. Šim klubam ir labi kontakti ar visām pasaules vadošajām federācijām, kā arī pie viņiem trenējas elites cīkstoņi no visas pasaules. Trenēšanās ar pasaules klases sportistiem Skrīveram dotu izaugsmes iespējas kādas nav Latvijā un citur Baltijā.

Izmantotie resursi:
"TM FIGHTING TEAM"
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-03-25 22:08, pirms 10 gadiem
lai izdodas!

     [+] [-]

, 2014-03-26 12:02, pirms 10 gadiem
Turu īkšķus lai pec gada redzetu tevi UFC