Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Sestdien Rīgā notiks viens no gada grandiozākajiem cīņu sporta pasākumiem

Andrejs Siliņš

Sestdien Rīgā notiks viens no gada grandiozākajiem cīņu sporta pasākumiem
Zaurs Džavadovs
Foto: Uģis Grantiņš

Sestdien, 27. Februārī, “Arēna Rīga” notiks 2016. gada viens no grandiozākajiem cīņu sporta pasākumiem Baltijā “KOK World GP 2016 in Riga”. Ringā kāps labākie sportisti no Latvijas, Brazīlijas, Nīderlandes, Polijas, Vācijas, Francijas, Krievijas, Igaunijas, Lietuvas un Spānijas.

Par prieku faniem, ringā būs iespēja apskatīt pašmāju kikboksa zvaigznes. Piemēram, IFA pasaules čempionu Artūru Gorlovu, WKA Eiropas čempionu Zauru Džavadovu, kā arī talantīgos Raimondu Aukštikalni un Igoru Tkačenko darbībā.

KOK turnīri tiek organizēti visā pasaulē, kur piedalās augstākā līmeņa sportisti. Būtiski, ka sacensībās piedalās ne tikai slaveni cīnītāji, kas ringā aizvadījuši ne vienu vien dueli, bet iespēja tiek dota arī jaunajiem talantiem – potenciālajām nākotnes zvaigznēm. Vēl viens svarīgs aspekts – KOK piedāvā 6 svara kategorijas: super smagais svars, 65 kg, 77 kg, 85 kg, -93 kg, +93 kg, kas cīņas padara ļoti intriģējošas. Šie ir iemesli, kādēļ KOK kļuvis par vienu no populārākajiem projektiem Eiropā.

Kas ir "KING OF KINGS" (KOK)?

Tā ir universāla cīņas māksla - sitienu un spērienu sacensība, kurā pretinieks tiek uzvarēts ar pašām vienkāršajām cīņas tehnikām. Noteikumi ir izstrādāti tā, lai sportisti būtu motivēti uzvarēt ar nokautu. Nav noslēpums, ka šie noteikumi ir kā radīti skatītāju piesaistei.

To apliecina arī skatītāju interese: cīņas notiek pilnībā izpārdotās arēnās, savukārt skatītāju skaits, kas cīņas vēro televīzijā, mērāms miljonos. 2015. gadā KOK kļuva par vadošo cīņas sporta veidu projektu Eiropā. KOK turnīri tiek translēti Eurosport, FightBOX, Fighting Network televīzijas kanālos, sasniedzot ap 133 miljonu lielu skatītāju auditoriju 120 dažādās valstīs. KOK rings ir atvērts ikvienam. Tieši tāpēc pasaules spēcīgākie cīnītāji vēlas piedalīties KOK pasākumos, lai pierādītu sevi un kļūtu par labāko!

Zīmolu KOK 2009.gadā dibināja Starptautiskā Busido federācija (IBF). KOK sacensību pamatelementi ir sitieni ar rokām un kājām. 2014.gadā KOK kļuva par vadošo cīņas mākslas projektu Eiropā. Šie pasākumi no līdzīgiem turnīriem atšķiras ar to, ka piedalās cīkstoņi, kuri pārstāv dažādas cīņu mākslas stilus. Papildinformācija: KOK Fights Latvia

Informāciju sagatavoja
Viesturs Deksnis, KOK pārstāvis

     [+] [-]

, 2016-02-26 21:08, pirms 9 gadiem
Tiešraide arī būs pieejama?