Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Žaromskis paraksta līgumu ar Bellator

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Žaromskis paraksta līgumu ar Bellator
Marius Žaromskis.
Foto: sherdog.com

Amerikāņu cīņu sporta organizācija savu pusvidējā svara cīkstoņu rindām pievienojusi DREAM pusvidējā svara čempionu, lietuvieti Mariusu Žaromski (16-6-0), kurš organizācijas rindās debitēs jau martā, ziņo mmajunkie.com

Nav zināmi līguma nosacījumi – uz cik ilgu laiku līgums noslēgts un vai Žaromskim paralēli ir atļauts startēt arī citu organizāciju rindās, kā arī nākamais pretinieks. Taču viens ir skaidrs - viņš nestartēs nevienā no Bellator sestās sezonas turnīriem, jo tajos dalībnieku sastāvs jau ir nokomplektēts. Viņam visdrīzāk stāv priekšā reitinga cīņa.

Jāpiemin, ka Marius Žaromskis 2009. gadā kļuva par japāņu organizācijas DREAM pusvidējā svara čempionu un pēc gada veiksmīgi aizstāvēja savu titulu. Viņš parakstīja līgumu ar amerikāņu federāciju Strikeforce un uzreiz izpelnījās titula cīņu ar Niku Diazu, kuram piekāpās ar tehnisko nokautu. Tad Žaromskis zaudēja Evengelistam Santosam un cīņa ar Vākimu Spiritvolfu tika reģistrēta kā nenotikuša un Strikeforce lauza līgumu ar lietuvieti.

Savu pēdējo maču Marius aizvadīja pērnā gada novembrī ar nokautu uzvarot WFC vidējā svara čempionu Bruno Karvaljo, pārtraucot brazīlieša astoņu cīņu uzvaru sēriju.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...