Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Glovers Teikseira parakstījis līgumu ar UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Glovers Teikseira parakstījis līgumu ar UFC
Glovers Teikseira (pa labi) cīņā ar Remo Tjeri Sokadžu
Foto: fcfighter.com

Trīsdesmit divus gadus vecais brazīliešu pussmagā svara MMA cīkstonis Glovers Teikseira (17-2-0) parakstījis līgumu ar amerikāņu organizāciju UFC. Viņa debija organizācijas rindās plānota kaut kad vasarā, taču konkrēts datums nav zināms, kā arī pagaidām netiek atklāts arī brazīlieša pretinieka vārds.

Interesanti, ka Gloveram Tekseiram kādu laiku atpakaļ vīzas problēmu dēļ bija jāpamet ASV, taču tagad viņš nokārtojis visas vajadzīgās formalitātes un parakstījis ilgi gaidīto līgumu ar UFC.

Teikseira ir MMA cīkstonis ar desmit gadu stāžu, kurš šobrīd aizvada piecpadsmit cīņu uzvaru sēriju. Viņa „upuru” vidū ir tādi pazīstami vārdi kā Riko Rodrigezs, Joahims Fereira, Daniels Tabera, Marks Īstmans, Marcio Kruzs, Remo Tjeri Sokadžu u.c.

„Es gribu iekļūt labāko desmitniekā,” apņēmības pilns ir Glovers Teikseira, kurš Kalifornijā (ASV) trenējas kopā ar UFC zvaigzni Čaku Lidelu.

„Esmu gatavs cīnīties jebkurā vietā, jebkuras organizācijas paspārnē pret jebkuru cīkstoni. Gribu virzīties uzņemtajā ritmā. UFC savākti pasaules lielākie talanti. Es vēlos būt pirmais pasaulē, tāpēc UFC ir mana pirmā izvēle un mans sapnis.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...