Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Maurisio Rua: „Revanša cīņā uzvarēšu Hendo ar nokautu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Maurisio Rua: „Revanša cīņā uzvarēšu Hendo ar nokautu”
Maurisio Rua
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions Maurisio Rua (22-8-0), kuram 23. martā savā dzimtenē Brazīlijā jāaizvada revanša mačs ar MMA leģendu, bijušo PRIDE, Strikeforce un UFC čempionu Denu Hendersonu (29-11-0), pārliecināts, ka šoreiz viņam izdosies amerikāni uzvarēt.

„Domāju, ka reitinga ziņā es ar Hendersonu esam uz vienas strīpas. Bet neskatoties uz viņa pēdējo cīņu rezultātiem, Hendo ir ļoti jaudīgs sportists. Dens ir viens no pasaules labākajiem cīkstoņiem un nedrīkst viņu nenovērtēt,” atzinīgus vārdus par četrdesmit trīs gadus veco Denu Hendersonu izteica Maurisio Rua.

Jāatzīmē, ka Maurisio Rua ar Denu Hendersonu pirmo reizi cīņu laukumā tikās 2011. gada novembrī šovā „UFC 139”. Toreiz sīvā un ļoti līdzīgā cīņā pēc punktiem uzvaru izcīnīja Hendersons. Starp citu, šī cīņa tika atzīta par 2011. gada labāko MMA maču.

„Šobrīd es nedomāju ne par ko citu kā par revanšu ar Hendersonu… Papildus motivāciju man dod fakts, ka mūsu pirmās cīņas iznākums bija strīdīgs,” pārliecināts Rua.

„Daudz godīgāk būtu, ja tiktu piešķirts ničs. Neliegšos, viņš uzvarēja pirmos trīs raundus, taču es paņēmu ceturto un piekto raundu, pie tam pēdējā raundā soģiem vajadzēja uzvaru atdot man pēc punktu attiecības 10-8.”

„Savā nākamajā mačā grasos cīņu aizvadīt stājā, un, domājams, ka Dens arī, tāpēc šī divkauja būs interesanta mums abiem. Daudz esmu strādājis, lai uzlabotu savas iemaņas graplingā, protams, neaizmirstot arī Mui-tai un boksu. Plānoju turpināt trenēties tajā pašā garā, jo mans mērķis cīņu ar Hendersonu uzvarēt vai nu ar nokautu, vai nu ar kādu no sāpju paņēmieniem.”

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...