Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Tims Silvia gadu mijā cīnīsies ar Satoši Išī

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Tims Silvia gadu mijā cīnīsies ar Satoši Išī
Tims Silvia
Foto: mmafight.com

Bijušais divkārtējais UFC smagā svara čempions amerikānis Tims Silvia (31-7-0) savu nākamo cīņu aizvadīs vecgada vakarā Tokijā (Japānā) šovā „IGF - Inoki Bom-Ba-Ye 2012”. Viņa pretinieks būs 2008. gada Pekinas Olimpisko spēļu čempions džudo Satoši Išī (4-2-1).

Bijušais UFC smagā svara čempions Tims Silvia, ja neskaita cīņu ar Andreju Arlovski (šajā mačā Silvia reāli atradās zaudētāja lomā, taču pēc neatļauta Arlovska sitiena mačs tika pasludināts par nenotikušu – J.E), amerikānis aizvada trīs cīņu uzvaru sēriju. Trīsdesmit sešus gadus vecais Silvia ar visiem spēkiem cenšas atgriezties UFC rindās, taču pasaules vadošajai organizācijai sportista pakalpojumi nav interesanti, līdz ar to Tims spiests braukāt pa pasauli un krāt uzvaru sēriju, lai pēc mazākās izdevības varētu paspīdēt UFC bosu acīs.

Vecgada vakarā Silvia dūres krustos ar pazīstamo džudo meistaru Satoši Išī, kurš salīdzinājumā ar Silviu profesionālajā MMA ir nesen. Išī savu pagaidām pēdējo MMA maču aizvadīja tieši gadu atpakaļ 31. decembrī šovā „Dream - Fight for Japan: Genki Desu Ka! New Year! 2011”. Tajā šovā japānis cīnījās ar MMA leģendu Fjodoru Jemeļjaņenko, atzīstot krieva pārākumu ar nokautu. Satoši šogad Indijā bija paredzēta divkauja ar amerikāņu sportistu Džimiju Ambrizu (17-18-1), taču indiešu organizācija SFL mainīja savu darbības nostāju un šis noliktais mačs tā arī nenotika.

Krokops atgriežas profesionālajā MMA

Ar dalību šovā „IGF - Inoki Bom-Ba-Ye 2012” profesionālajā MMA atgriežas horvātu cīņu sporta zvaigzne Mirko „Krokops” Filipovičs (27-10-2), kurš pērnā gada oktobrī pēc zaudējuma cīņā pret Roju Nelsonu (18-7-0), paziņoja par aiziešanu no MMA.

Trīsdesmit astoņus gadus vecā Filipoviča pretinieks būs pazīstamais japāņu Sumo cīkstonis, profesionālā MMA debitants Šiniči Suzukava (0-0-0).

Interesanti, ka Krokops šogad kvalificējās arī „K-1 World Grand Prix 2012” finālturnīram, kuram vajadzēja notikt 26. decembrī Lasvegasā (ASV), taču nezināmu iemeslu dēļ tas tika pārcelts uz 2013. gada janvāri. Vienīgais, šobrīd netiek atklāta norises vieta, kā arī precīzs datums.

„IGF - Inoki Bom-Ba-Ye 2012” cīņu pāri (apstiprinātie)

Tim Sylvia vs. Satoshi Ishii
Mirko Filipovic vs. Shinichi Suzukawa
Ikuhisa Minowa vs. Bor Bratovz

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...