Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Diazs aizstāvēs titulu pret Santosu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Diazs aizstāvēs titulu pret Santosu
Niks Diazs (pa labi) soda Mariusu Zaromski
Foto: sherdog.com

Pasaules čempions MMA pusvidējā svarā „Strikeforce” versijā Niks Diazs (ASV) savu nākamo titula aizstāvības cīņu aizvadīs 29. janvārī. Viņa pretinieks būs brazīliešu sportists Evengalista „Kiborgs” Santos, ziņo sherdog.com

Lai arī lielākā daļa sporta ekspertu uzskata, ka Evengalistam Santosam (18-13-0) nav ne mazāko izredžu uzvarēt patreizējo Strikeforce čempionu Niku Diazu, viņu nedrīkst novērtēt par zemu. Brazīlietis savās pēdējās divās cīņās ir izcīnījis divas skaistas uzvaras ar nokautiem. Pie tam pēdējais no uzvarētajiem pretiniekiem ir DREAM pasaules čempions Marius Zaromskis (Lietuva).

Ārzemju mediji šo cīņu ar Santosu sauc par dāvanu priekš Diaza, jo brazīlietim nav nedz statistika diez ko iepriecinoša, tāpat viņš nevar palielīties arī ar uzvarām pār sportistiem no labāko vidus.

Salīdzinot Evengalistu Santosu ar Džeisonu Milleru (24-7-0), ar kuru Diazs atteicās cīnīties, patiešām varētu uzskatīt par sparinga maču pirms dueļa ar bijušo UFC cīkstoni Polu Deiliju (26-9-2). Bet kā jau iepriekš minēju, arī ar Zaromski brazīlietis bija izlikts kā otrais numurs, bet rezultātā uzvarēja tas, kuram pēc visu domām nevajadzēja uzvarēt.

Izmantotie resursi
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...