Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Šlemenko nokautē Māršalu un nosargā Bellator titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Šlemenko nokautē Māršalu un nosargā Bellator titulu
Aleksandrs Šlemenko
Foto: sherdog.com

Bellator vidējā svara čempions, krievs Aleksandrs Šlemenko (49-7-0) šova „Bellator 109” ietvaros pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarēja Bellator vidējā svara 8. sezonas turnīra uzvarētāju Dagu Māršalu (18-7-0) un otro reizi pēc kārtas nosargāja savu čempiona titulu.

Pērnā gada nogalē Bellator vidējā svara čempiona josta pēc Hektora Lombarda pāriešanu uz UFC kļuva vakanta. Šā gada sākumā par tiesībām saukties par jauno Bellator čempionu sacentās divdesmit deviņus gadus vecais Aleksandrs Šlemenko ar bijušo UFC cīkstoni Maikelu Falkao (31-5-0). Šlemenko šajā cīņā svinēja uzvaru ar nokautu un tika kronēts par jauno vidējā svara čempionu.

Pēc kāda laika krievs veiksmīgi nosargāja šo jostu cīņā ar Bretu Kūperu (19-9-0) un nostiprinājās čempiona tronī. Bet tagad pienāca kārta Daga Māršalam, kurš pirms gaidāmā mača bravūrīgi apgalvoja, ka josta būs viņa.

Diemžēl Māršala vārdi nepiepildījās… Tiesa, Dags centās uzvarēt kā vien spēja, taču amerikānis nevarēja izurbties cauri Šlemenko aizsardzībai, savukārt krievs Māršalu sagaidīja ar sitienu pa aknu un aizsūtīja to nokautā.

„Es ļoti smagi trenējos. Mans mīļākais sitiens ir sitiens pa aknu. Es esmu čempions,” lepni pēc uzvaras izkliedza Šlemenko. „Es tāpat kā Dags Māršals esmu sitējs. Es vienkārši situ stiprāk par viņu, jo man ir labāk atstrādāta sitienu tehnika.”

Nākamo titula aizstāvības cīņu Aleksandrs Šlemenko aizvadīs ar Bellator vidējā svara 9. sezonas uzvarētāju, divdesmit piecus gadus veco amerikāni Brennanu Vordu (9-1-0).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...