Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gluhovs mēneša beigās cīnīsies ar Eiropas MMA čempionu Gazajevu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gluhovs mēneša beigās cīnīsies ar Eiropas MMA čempionu Gazajevu
Konstantīns Gluhovs
Foto: Mark Kazus

Latvijas labākais smagā svara MMA cīkstonis Konstantīns „Lāčplēsis” Gluhovs (26-13-0), kuram vēl joprojām ir līguma saistības ar Krievijas organizāciju M-1, nākamo cīņu aizvadīs 30. novembrī Tulā (Krievijā) šova „M-1 Challenge 44” ietvaros pret Eiropas un Krievijas čempionu MMA (amatieriem) Mihailu Gazajevu (2-0-0).

Pēdējo MMA cīņu mūsu Konstantīns Gluhovs aizvadīja šā gada 20. oktobrī, kad turnīra „M-1 Heavyweight Grand Prix 2013” finālā negaidīti piekāpās poļu smagsvaram Marcinam Tiburam (9-0-0), nepiepildot sapni kļūt par M-1 čempionu.

Nav noslēpums, ka Gluhovam bija paredzēta dalība boksa komercturnīrā „Bigger’s Better” Latvijas posmā, kas 22. novembrī notika Liepājā, taču Kostja traumas dēļ no dalības šajās sacensībās atteicās un viņa vietu ieņēma bijušais internacionālā Latvijas smagā svara čempiona titula īpašnieks Edgars Kalnārs.

Izskatās, ka Latvijas smagsvara savainojums tomēr nav tik nozīmīgs un viņš piekrita cīņai ar Eiropas un Krievijas čempionu MMA (amatieriem) Mihailu Gazajevu, kuram aiz muguras ir arī divas profesionālās MMA cīņas.

Salīdzinājumā ar Gluhovu krievu smagsvars ir mazpieredzējis profesionālajās cīņās bez noteikumiem, taču Gazajevam aiz muguras ir spoža amatieru MMA karjera. Pirms gada viņš triumfēja Krievijas čempionātā MMA (Amatieru sacensībās, lai tiktu pie čempionāta zelta medaļas vienā dienā jāaizvada vismaz piecas cīņas – J.E.), bet šogad Mihails uzvarēja Eiropas meistarsacīkstēs, taču Krievijas čempionātā nedaudz nepaveicās un krievs palika otrais.

Profesionāļos Mihails Gazajevs aizvadījis tikai divus mačus, abos svinot uzvaras pēc punktiem pār Magomedu Geļegajevu (5-1-0) un Alekseju Gurejevu (0-3-0).

Izmantotie resursi:
Mix Fight M-1 - бои без правил, микс файт
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2013-11-25 23:55, pirms 11 gadiem
ir jauki, ka rakstāt par šīm tēmām, tiešām to novērtēju. Tikai pārstāsim tās saukt par cīņām bez noteikumiem, jo noteikumi viņās ir ļoti stingri