Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Ekspertu viedokļi: "Gluhovam ir lielas iespējas uzveikt Jemeļjaņenko”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Ekspertu viedokļi: "Gluhovam ir lielas iespējas uzveikt Jemeļjaņenko”
Edgars Skrīvers
Foto: Uģis Grantiņš

Līdz smagsvaru MMA mačam starp Latvijas sportistu Konstantīnu „Lāčplēsi” Gluhovu (24-10-0) un MMA veterānu no Krievijas Aleksandru Jemeļjaņenko (20-5-0) palikusi mazāk kā nedēļa. Lai uzzinātu viedokli par latvieša Gluhova izredzēm cīņā ar titulēto krievu, sportacentrs.com izjautāja ar cīņas sportu saistītus cilvēkus.

Latvijas pankrationa federācijas prezidents Sergejs Domņins: "Patiesībā ne viens, ne otrs no viņiem nav savā labākajā formā, tāpēc varu tik salīdzināt viņu stiprās un vājās puses. Auguma un svara priekšrocība pieder Aleksandram Jemeļjaņenko, savukārt Konstantīns Gluhovs ir ātrāks un fiziski spēcīgāks. Bet, ja jāvērtē sportistu tehniku, tad boksa un cīņas tehnika labāka ir Aleksandram, taču Kostjas pusē ir distance, jeb sitienu tehnika ar kājām. Ja papēta abu statistiku, viņiem ir bijuši vairāki kopīgi pretinieki… Abi uzvarējuši Tadas Rimkēviču, abi piekāpušies Pīteram Grehamam. Izturības ziņā abi smagsvari ir vienā līmenī. Domāju, ka šajā duelī visu izšķirs viens sitiens, jeb tā sauktais lucky punch (no angļu val. – veiksmīgais sitiens), ko veiksmes gadījumā var izdarīt gan viens, gan otrs."

UBO internacionālā boksa un FREON Baltijas K-1 čempione Agnese Boža: "Paskatījos pēdējās Aleksandra Jemeļjaņenko cīņas un pamanīju, ka viņš rokas tur zemē… Ja viņš tā turpinās darīt cīņā arī ar Kostju, Jemeļjaņenko būs ziepes, viņš tiks nokautēts. Taču Saša šajā sportā nav pirmo dienu un viņš noteikti būs labi izpētījis Gluhova cīņu video ierakstus. Konstantīnu Gluhovu Krievijā pietiekami labi pazīst un es domāju, ka Jemeļjaņeko komanda zina ko dara. Turēšu īkšķus par Gluhovu."

Latvijas MMA izlases dalībnieks Edgars Skrīvers: "Gluhovam šī noteikti ir karjeras svarīgākā cīņa, jo tā var izšķirt viņa nākotni MMA augstākajā sabiedrībā. Lai Konstantīns uzvarētu šajā mačā, viņam daudz jāstrādā pie teikdaunu ( no angļu. val – gāzieniem zemē) aizsardzības un iziešanas no dažādiem žņaugšanas un sāpju paņēmienu satvērieniem, kā arī iziešanu no bīstamām pozīcijām parterā uz cīņu stāvus. Domāju, ka mūsu Lāčplēsim ir iespēja gūt uzvaru. Viņam ir jātur pareizā distance, lai cīņa nenonāktu parterā. Man liekas, ka Jemeļjaņenko nav tā labākā sitienu tehnika, viņš pieļauj daudz kļūdu un bieži atveras, un, ja Gluhovs noķers īsto brīdi un izdarīs kādu no saviem slavenajiem nokautējošajiem sitieniem ar roku vai kāju – viņš uzvarēs. "

Ceturtdien Sportacentrs.com publicēs ekspertu viedokļu otro daļu. Savas domas par Konstantīna Gluhova izredzēm izteiks Mārtiņš Egle, Vilnis Kozlovskis un Sandris Tomsons.

Atgādinām, ka smagsvaru MMA cīņa starp Aleksandru Jemeļjaņenko un Konstantīnu "Lāčplēsi" Gluhovu notiks svētdien, 30. septembrī Krievijā šova "M-1 Challenge 34 Emelianenko vs Gluhov" ietvaros.

  +3 [+] [-]

, 2012-09-24 18:43, pirms 12 gadiem
Gan jau krievu tiesneši nokārtos uzvaru savējam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-09-24 21:25, pirms 12 gadiem
Kur varēs vērot cīņu? tv vai netā?

  -1 [+] [-]

, 2012-09-24 22:53, pirms 12 gadiem
Man gan leikas,ka Gluhovs jau ir veterāns atkarība no Sashas

  -1 [+] [-]

, 2012-09-25 15:52, pirms 12 gadiem
Ko tas skrīvers tur murgo! Sašam slikta sitienu tehnika? Lai apskatās biggers better gluhova posmu! kā tad tādu tehniku var nosaukt?