Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bijušo UFC cīkstoņu cīņā Entonijs Džonsons uzveicis Džeiku Rošoltu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bijušo UFC cīkstoņu cīņā Entonijs Džonsons uzveicis Džeiku Rošoltu
Entonijs Džonsons
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC pusvidējā svara cīkstonis Entonijs Džonsons (13-4-0), kurš pēc aiziešanas no UFC startē pussmagajā svarā, izcīnījis kārtējo uzvaru, šova „XFL - Xtreme Fight Night 9” ietvaros otrajā raundā ar tehnisko nokautu uzveicot citu bijušo UFC atlētu Džeiku Rašoltu (12-5-0).

Pēc aiziešanas no UFC, kas notika šā gada janvārī pēc zaudējuma cīņā pret Vitoru Belfortu, Entonijs Džonsons debitēja pussmagajā svarā, izcīnot trīs uzvaras pēc kārtas.

Pēdējo panākumu Džonsons izcīnīja „XFL - Xtreme Fight Night 9”, pārspējot citu eks UFC faiteri Džeiku Rašoltu. Jau no pirmās minūtes iniciatīva piederēja Entonijam, taču vienā no epizodēm, kad amerikānis mēģināja ieiet pretiniekam kājās, Rašolts saķēra viņa kaklu un mēģināja izdarīt žņaugšanas paņēmienu. Taču šis paņēmiens bija neveiksmīgs par cik Džonsons bija ieķēries Džeika kājās. Pēc neilgas mīcīšanās parterā Entonijs Džonsos izkļuva no pretinieka satvēriena un tūdaļ tiesnesis abus piecēla kājās. Cīņu turpināja kontrolēt Džonsons, labi darbojoties ar kājām un rokām.

Otrajā raundā dominēt turpināja Entonijs, taču raunda sākumā Rašolts netīšām melnādainajam sportistam iebakstīja acī un cīņu uz brīdi tika apstādināta. Džonsons atguvās un cīņā atsakās atkal ar Entonija dominanci. Vienā brīdī Džeiks izlaida dažus sitienus un aizpeldēja. Šo momentu izmantoja Džonsons, turpinot sist apdullušo pretinieku, taču Rašolts kaut kādā veidā spēja noturēties un saķera savu pāri darītāju aiz kakla. Džeiks izskatījās atguvies, taču tik un tā uzņēma daudz sitienu un nespēja ne ar ko jēdzīgu atbildēt. Entonijs Džonsons sita Rošoltu cik vien spēja, taču tas turējās kājās. Taču raunda izskaņā, kad Džonsons trāpīja pretiniekamar kāju galvā un tas atradās uz ringa dēļiem, iejaucās ringa tiesnesi, neatļaujot Entonijam piebeigt asiņojošo pretinieku.

„Jūtos ļoti komfortabli ķermenī kurš sver 93 kg,” pēc uzvaras teica Entonijs Džonsons, kuru tagad vēlas atgūt UFC, kā arī par sportistu interesi izrādījusi Bellator.

„XFL - Xtreme Fight Night 9” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Champ Andrew TodhunterBrandon Gainessubmission (rear-naked choke)22:10
2.Anthony JohnsonJake RosholtTKO (head kick)24:22
3.Dylan SmithLevi Averasubmission (rear-naked choke)21:40
4.Jesse ChaffinDave McAfeesubmission (guillotine choke)30:33
5.Kathina CatronAmber Powellsubmission (guillotine choke)11:41
6.Ed ClineAlex RojasTKO (strikes)12:05
7.Chase McDougalJake Shankssubmission (rear-naked choke)10:51
8.Gerit SmithAustin WellsTKO (strikes)11:51

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...