Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Monsons pāriet uz pussmagā svara kategoriju

Monsons pāriet uz pussmagā svara kategoriju
Džefs Monsons
Foto: mmafight.com

Pasaules viens no slavenākajiem bijušajiem UFC smagā svara cīkstoņiem Džefs „The Snowman” Monsons (37-11-0) grasās pāriet uz pussmagā svara kategoriju un šajā kategorijā kļūt pasaules čempionu, ziņo sherdog.com

„Es šobrīd atrodos meklējumos pēc cīņām. Man mērķis ir kļūt par UFC vai Strikeforce pussmagā svara čempionu,” mērķtiecīgs ir Džefs Monsons.

„Es jau sveru 230 mārciņas 104. Man vēl jānomet 25 mārciņas 11. Tas nav sarežģīti. Koledžas laikā man bieži bija jāmet svars nost.”

„Šobrīd notiek sarunas ar Strikeforce, un, kad tiks parakstīti pareizie papīri, tad risināsim jautājumu par pretinieku.”
Džefam Monsonam aiz muguras ir četrdesmit astoņas profesionālās MMA cīņas, no kurām trīsdesmit septiņās tas izcīnījis uzvaras.

Šobrīd „Sniegavīrs” aizvada trīs nezaudēto cīņu sēriju. Monsons ir startējis zem daudzām pasaules spēcīgākajām federācijām kā UFC, Sengoku, PRIDE, DREAM u.c. Viņa „upuru” skaitā ir tādi slaveni sportisti kā Sergejs Haritonovs, Rojs Nelsons, Sergejs Maslabojevs, Džimijs Ambrizs, Riko Rodrigezs, Marks Kers, Kazujuki Fudžita, Dāvids Kole u.c.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix
9

Pārcelta Makgregora atgriešanās cīņa UFC

UFC vadītājs Dana Vaits atklāja, ka sākotnēji "UFC 303" pasākumā 29. jūnijā paredzētā Konora Makgregora cīņa pret Maiklu Čendleru pārcelta uz vēl nezināmu vēlāku laiku.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix

Negaidīti atcelta preses konference pirms Makgregora atgriešanās cīņas

Cīņu sporta organizācija UFC bija plānojusi pirmdien Īrijā aizvadīt preses pasākumu pirms "UFC303" cīņu šova, kurā plānota slavenā un skandalozā cīkstoņa Konora Makgregora atgriešanās, taču tas pēdējā brīdī tika atcelts. Makgregors par to publiski atvainojās, norādot, ka tā nācies darīt viņam nekontrolējamu apstākļu dēļ.
Islams Mahačevs. Foto: AP/Scanpix
9

Mahačevs piektajā raundā uzvar Porjē un nosargā vieglā svara čempiona godu

UFC 302 cīņu vakara ietvaros tā galvenajā cīņā viegla svara čempiona titulu nosargāja Islams Mahačevs, kurš piektajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pārspēja Dastinu Porjē.