Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Makss Halovejs ar tehnisko nokautu uzveic Čārlzu Oliveiru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Makss Halovejs ar tehnisko nokautu uzveic Čārlzu Oliveiru
Makss Halovejs
Foto: ufc.com

Vakarnakt Kanādā cīņu šova „UFC Fight Night 74” vakara galvenajā mačā amerikānis Makss Halovejs (14-3-0) pretinieka traumas dēļ, pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica brazīliešu pusvieglā svara cīkstoni Čārlzu Oliveiru (20-5-0).

Pusvieglā svara cīņa starp divdesmit trīs gadus veco Maksu Haloveju un par diviem gadiem vecāko Čārlzu Oliveiru ilga mazāk par divām minūtēm.

Cīņas sākumā vienā no cīņas epizodēm Oliveira mēģināja ieiet pretiniekam kājās un nogāzt to zemē, taču Halovejs bloķēja šo brazīlieša mēģinājumu. Šajā epizodē Čārlzs guva pleca savainojumu.

Halovejs gribēja pabeigt cīņu un metās virsū manāmi savainotajam pretiniekam, taču viņa uzbrukumu apstādināja ringa tiesnesis.

Līdz ar to, pretinieka traumas dēļ pirmajā raundā uzvaru ar tehnisko nokautu izcīnīja Makss Halovejs, kuram šī bija jau septītā uzvara pēc kārtas.

„Traumas ir šā sporta veida sastāvdaļa. No tām izvairīties vēl nevienam nav izdevies. Ceru, ka viņš pēc iespējas ātrāk izveseļosies,”laba novēlējumus savam pretiniekam veltīja Halovejs.

Atgādinām, ka šajā pasākumā savu debiju UFC rindās piedzīvoja Kanādā dzīvojošais Latvijas labākais pussmagā svara MMA cīkstonis Mihails Cirkunovs (10-2-0), kurš pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica amerikāni Danielu Džoliju (5-1-0).

„UFC Fight Night 74” rezultāti:

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Max HollowayCharles OliveiraTKO (injury)11:39
2.Neil MagnyErick Silvadecision (split)35:00
3.Patrick CoteJosh BurkmanTKO (punches)31:26
4.Francisco TrinaldoChad LapriseTKO (punches)12:43
5.Olivier Aubin-MercierTony Simsdecision (unanimous)35:00
6.Valerie LetourneauMaryna Morozdecision (unanimous)35:00
7.Frankie PerezSam StoutTKO (punches)10:54
8.Felipe ArantesYves Jabouinsubmission (armbar)14:21
9.Nikita KrylovMarcos Rogerio de Limasubmission (rear-naked choke)12:29
10.Chris KeladesChris Bealdecision (split)35:00
11.Shane CampbellElias Silveriodecision (unanimous)35:00
12.Misha CirkunovDaniel JollyTKO (punches)14:45

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...