Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Sergejs Haritonovs pievienojies M-1 Global

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Sergejs Haritonovs pievienojies M-1 Global
Sergejs Haritonovs
Foto: sherdog.com

Viens no mūsdienās zināmākajiem tēliem Krievijas un pasaules cīņu sportā, bijušais organizāciju PRIDE un Strikeforce cīkstonis Sergejs Haritonovs (19-5-0) turpmāk pārstāvēs krievu organizāciju M-1 Global. Haritonova debija jaunās darba vietas rindās notiks 30. novembrī Tulā, taču viņa pirmā pretinieka vārds pagaidām netiek atklāts.

Trīsdesmit divus gadus vecais Sergejs Haritonovs krievu un pasaules publikai atmiņā palicis ar savām bezkompromisa cīņām, kurās viņš vienmēr cenšas savu pretinieku aizsūtīt nokautā vai salauzt to, kas arī redzams viņa statistikā. No deviņpadsmit izcīnītajām uzvarām deviņas viņš izcīnījis ar nokautiem, bet deviņas ar kādu no sāpju paņēmieniem.

Starp krieva „upuriem” ir MMA leģendas Andrejs Arlovskis (19-10-0), Alisters Overīms (36-13-0), Maiks Rusovs (15-3-0), Fabrisio Verdums (17-5-1), Pedro Rizo (19-11-0), Semijs Šīlts (26-14-1), Murilo Rua (20-13-1) u.c. ne mazāk zināmi vīri.

Savukārt jau pieminētos vienīgos piecus zaudējumus Haritonovam sarūpējuši ne mazāk nopietni cīkstoņi – Antonio Rodrigo Nogeira (34-8-1), Aleksandrs Jemeļjaņenko (23-6-0), Alisters Overīms (36-13-0), Džefs Monsons (49-15-1) un Džošs Bārnets (32-6-0).

Nu jau bankrotējošās japāņu organizācijas PRIDE laikos Sergejs Haritonovs tika ierindos starp pasaules TOP 10 labākajiem smagsvariem, taču pēc piespiedu gada pauzes sportists izkrita no pasaules vadošo smagsvaru reitinga.

Pēdējā laikā Sergejs cīnās ar dažādām traumām, kuru dēļ viņš nespēj regulāri iziet ringā. Pēc sportista vārdiem, viņš šobrīd esot pilnīgi vesels un gatavs atgūt savas pozīcijas pasaules reitingā.

Izmantotie resursi:
Mix Fight M-1 - Официальный сайт Лиги M-1...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...