Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Edgars Skrīvers oktobrī cīnīsies pret Navinu Bihari

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Edgars Skrīvers oktobrī cīnīsies pret Navinu Bihari
Edgars Skrīvers
Foto: Uģis Grantiņš

Latvijas vieglā svara cīkstonis Edgars Skrīvers (5-1-0) savu nākamo MMA reitinga cīņu aizvadīs 20. oktobrī „Arēnā Rīga” pret Nīderlandes vieglā svara kikboksa un Tai-boksa čempionu Navinu Bihari, ziņo portāls tmfight.lv

Divdesmit vienu gadu vecais Edgars Skrīvers, kurš profesionālajā MMA debitēja 2010. gadā ar zaudējumu pēc punktiem Eiropas čempionam karatē Amidam Mageramovam (1-0-0) kopumā aizvadījis sešas cīņas, no kurām piecās svinējis uzvaras. Viņš ar tehniskajiem nokautiem uzveicis Latvijas čempionu Mihailu Zabajevu (6-5-0), krievu atlētu Aleksandru Savinu (0-1-0), kā arī latviešu cīkstoņus Tomu Bordānu (0-3-0) un Alekseju Povulānu (3-3-0).

Savu pēdējo maču Skrīvers aizvadījis šā gada 24. martā šova „TM Fighting Grand Prix” ietvaros pret somu sportistu Kalli Arvelinu (0-4-0), izcīnot uzvaru pēc punktiem. Iespējams, šis sportistam bija smagākais mačs viņa karjerā, jo cīkstonis ringā kāpa ar trīsdesmit astoņu grādu temperatūru.

Savukārt Navins Bihari ir Nīderlandes kikboksa (amatieriem) un Mui-thai (profesionāļiem) čempions. Viņš arī veiksmīgi sities Eiropas līmenī, taču MMA cīņās sportistam pieredzes nav. Portāls fightarena.lv ziņo, ka Bihari ir arī Shooto (ļoti līdzīgi noteikumi kā MMA – J.E.) čempions, taču apstiprinājumu nav iespējams atrast nevienā citā saitā. Tas, ka Nevims ir labs kikbokseris, par to šaubu nav, taču ko viņš spēs parādīt MMA mačā to varēsim ievērtēt tikai 20. oktobrī.

Navins Bihari

Edgars Skrīvers

Izmantotie resursi:
«TM Security - TM Fighting Gdand Prix» - TM...
Tukuma Brali
Главная страница
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-08-24 20:58, pirms 12 gadiem
vairāk par 20 oktorbi un areenu riigu,egli,ziili utt

  +1 [+] [-]

, 2012-08-24 22:02, pirms 12 gadiem
iznīcini vecīt viņu.

     [+] [-]

, 2012-08-31 10:25, pirms 12 gadiem
Edgars uzvarēs Navinu Bihari, pirmā raunda otrajā minūtē.

Bihari nav cinijies mma, tatad sajēgas no Grapplinga čalim nav absoluti nekādas..

Edžus ir tehnisks ātrs un spēcīgs stoikā, ari cīņā uz zemes,Edžus ir labs , tākā uzvara garantēta.