Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Denam Hendersonam trauma, viņu aizvietos Lioto Mačida

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Denam Hendersonam trauma, viņu aizvietos Lioto Mačida
Lioto Mačida
Foto: Sherdog.com

Pretendents uz UFC pussmagā svara čempiona titulu Dens Hendersons (29-8-0) treniņā guvis ceļa savainojumu un viņa titula cīņa, kurai bija jānotiek 1. septembrī ar Džonu Džonsu (16-1-0) atcelta. Titula pretendenta vietu ieņems UFC eksčempions Lioto Mačida (18-3-0), kurš dūres ar Džonsu krustos 22. septembrī "UFC 152" ietvaros, ziņo sherdog.com

„Ar lielu nožēlu jāsaka, ka treniņos daļēji pārrāvu ceļgala saites. Rezultātā man nācās pieņemt vienu no grūtākajiem lēmumiem, kādus jebkad esmu pieņēmis. Pirmo reizi savas karjeras laikā esmu spiests atteikties no cīņas, un tas ir mačs ar Džonu Džonsu, kuram bija jānotiek „UFC 151” ietvaros. Par laimi operācija man nebūs vajadzīga, tā kā pacentīšos pēc iespējas ātrāk tikt atpakaļ uz kājām,” ar rūgtumu balsī atteikšanos no cīņas komentēja četrdesmit vienu gadu vecais Dens Hendersons.

Nomainīt savainoto Hendersonu ar mieru bija bijušais UFC vidējā svara čempions Čels Sonens un līdz šim neuzvarētais Kriss Veidmans, taču UFC pussmagā svara čempions Džons Džonss atteicās no šiem sportistu piedāvājumiem, aizbildinoties, ka nevēlas lieki riskēt.

„Līgumu uz cīņu ar Denu Hendersonu parakstīju jau sen. Viņš bija uz ko es gatavojos, uz ko es trenējos. Pieņemt cīņu ar citu pretinieku, uz ko reāli man tiktu dotas trīs dienas, lai sagatavotos un vēl būtu jānomet svars – manuprāt, tā būtu stulbākā lieta, ko varētu izdarīt,” savu atteikšanos no Sonena un Veidmana skaidro Džons Džonss.

Taču Džonss pieņēmis sava nesenā pretenieka Lioto Mačidas izaicinājumu, ar kuru kā iepriekš izteicās čempions, viņš vairs nevēlas cīnīties zemā cīņas apmeklējuma dēļ. Tā kā tika atcelta šova „UFC 151” galvenais vakara duelis starp Džonsu un Hendersonu – organizatori nolēma atcelts arī visu šovu. Tas nozīmē, ka Džons ar Lioto Mačidu krustos šova „UFC 152” ietvaros, kas notiks 22. septembrī.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...

Kurš uzvarēs šajā divkaujā?

  • 9

  • 2


     [+] [-]

, 2012-08-24 12:46, pirms 12 gadiem
Baumo, ka Lioto atteicis cīņu un viņa vietā būs Belforts.

     [+] [-]

, 2012-08-24 13:24, pirms 12 gadiem
hellpickle rakstīja: Baumo, ka Lioto atteicis cīņu un viņa vietā būs Belforts.
Vēl oficiāli tas nav apstiprināts. Pagaidām vēl sherdog.com stāv Lioto Mačida. Kā arī plakāts jau publicēts.
';

     [+] [-]

, 2012-08-24 14:18, pirms 12 gadiem
Baumo, ka Belforts aizbēga tropu mežā un viņa vietā būs Gluhovs.

     [+] [-]

, 2012-08-24 15:03, pirms 12 gadiem
Tās nav baumas: Jones vs. Belfort to Headline UFC 152 After...

Mačida saka, ka nevar tik ātri sagatavoties cīņai. Tādēļ būs Jones vs Belfort