Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bellator parakstījusi līgumus ar Polu Deiliju un Melvinu Manhofu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bellator parakstījusi līgumus ar Polu Deiliju un Melvinu Manhofu
Melvins Manhofs
Foto: sherdog.com

Otras pasaules lielākās MMA organizācijas Bellator rindas papildinājuši divi pazīstami sportisti – britu pusvidējā svara cīkstonis Pols Deilijs (34-13-2) un nīderlandiešu vidējā svara pārstāvis Melvins Manhofs (28-11-1).

Vienlaicīgi ar bijušā organizācijas Strikeforce prezidenta Skota Kokera stāšanos pie Bellator vadītāja stūres šī organizācijas rindas papildina vairāki bijušie Strikeforce cīkstoņi, to starpā arī Deilijs un Menhofs.

Trīsdesmit vienu gadu vecajam Polam Deilijam jau vienreiz bijušas līgumsaistības ar Bellator, kuras rindās brits aizvadīja vienu cīņu, uzvarot Rudiju Bīrsu (14-13-0), taču darba attiecības tika pārtrauktas dēļ sportista vīzu problēmām. Pēc aiziešanas no Bellator Pols aizvadīja piecas cīņas, no kurām četrās svinēja uzvaras.

Pēdējā laikā Deilijs MMA cimdus nomainījis uz boksa cimdiem un bieži manīts kikboksa ringā. Viņam arī spēkā ilgtermiņa līgums ar otru lielāko kikboksa organizāciju „K-1 Global”, taču nav pieejami līgumi nosacījumi vai brits nedrīkstētu cīnīties arī zem citu kikboksa organizāciju karoga un pēc MMA noteikumiem.

Jāpiebilst, ka Polam Deilijam 16. augustā Lielbritānijā ir ieplānota kikboksa cīņa ar Latvijas sportistu Artjomu Mironcevu, bet oktobrī Taizemē ar Magomedu Gaedirbehu, savukārt septembrī viņam paredzēts MMA mačs ar Igoru Fernandesu (18-6-0). Uz doto brīdi nav zināms britu cīkstoņa pirmās cīņas datums Bellator rindās, nedz arī pretinieka vārds, tāpēc grūti pateikt vai nozīmētās cīņas ar Mironcevu, Gaedirbehu un Fernandesu vispār notiks.

Bellator vidējā svara rindas papildinājis nīderlandietis Melvins Manhofs, kurš tāpat kā Deilijs pēdējā laikā biežāk manīts uz kikboksa ringa nekā MMA cīņu būrī. Neskatoties uz savu kaisli pret kikboksu, Melvins tomēr lielāku priekšroku dod MMA.

Manhofs, kurš savulaik pārstāvējis Strikeforce, Cage Rage, DREAM un One FC rindas, būs nopietns drauds vidējā svara divīzijai, kurā šobrīd valda krievs Aleksandrs Šlemenko.

Jāpiebilst, ka nīderlandiešu sportistam šosezon vēl ieplānotas divas cīņas pēc kikboksa noteikumiem. 25. jūlijā Melvinam dūres jākrusto ar spāni Sezāru Kordobu, bet 16. oktobrī ar ēģiptieti Mahmodu Hasanu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...