Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džudistiem neveiksmīgs Eiropas kadetu čempionāts

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džudistiem neveiksmīgs Eiropas kadetu čempionāts
Konstantīns Ovčiņņikovs (baltajā formā)
Foto: eju.net

No trim Melnkalnē notiekošajā Eiropas kadetu čempionātā startējošajiem Latvijas džudistiem tālāk par vienu cīņu tika vienīgi Ralfs Rūsiņš.

Rūsiņš startēja svara kategorijā virs 90 kg un pirmajā kārtā tika galā ar Melnkalnes džudistu Darko Jokiču, bet pēc tam zaudēja gruzīnam Zazam Gojiašvili.

Svara kategorijā līdz 81 kg Aleksejs Akimenko zaudēja jau 1. kārtā, piekāpjoties baltkrievam Mikitam Sviridam. Arī Dāvis Dūda (-73 kg) izstājās pēc pirmās cīņas, atzīstot Azerbaidžānas sportista Ahmada Alibajeva pārākumu.

Tikmēr Eiropas kausa posmā Prāgā 9. vieta Konstantīnam Ovčiņņikovam (-81 kg). Viņš grupā pirmajā cīņā uzveica čehu Jirži Petru, bet otrajā piekāpās slovākam Matušam Milihovskim.

Gandarījuma turnīrā Ovčiņņikovs tika galā ar zviedru Aleksandru Terellu, bet zaudēja austrietim Štefanam Kučiaram, Prāgas posmu noslēdzot 9. vietā.

Izmantotie resursi:
European Judo Union - Official Website - News,...