Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Jūlijā notiks Džona Fitča un Džoša Burkmana trešā cīņa

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jūlijā notiks Džona Fitča un Džoša Burkmana trešā cīņa
Džons Fitčs
Foto: fightinginsider.com

Šā gada 5. jūlijā šova „WSOF 11” ietvaros notiks trešā savstarpējā cīņa starp bijušajiem UFC pusvidējā svara cīkstoņiem Džonu Fitču (25-6-1) un Džošu Burkmanu (27-10-0), kuru savstarpējo maču bilancē ir pa vienai uzvarai.

Pirmo reizi Džons Fitčs ar Džošu Burkmanu dūres krustoja 2006. gadā šovā „UFC Fight Night 4”. Toreiz cīņas izskaņā uzvaru ar žņaugšanas paņēmienu izrāva Fitčs, taču revanša cīņā, kas notika pirms gada, Džons pats pirmajā raundā uzķērās uz žņaugšanas paņēmienu, līdz ar to viņu savstarpējo cīņu sērijā rezultāts ir 1:1.

5. jūlijā beidzot uzzināsim kā noslēgsies šī triloģija. Jāatzīmē ka Fitča – Burkmana cīņa būs cīņu šova „WSOF 11” vakara galvenais notikums.

Trīsdesmit sešus gadus vecais Džons Fitčs ilgus gadus bijis starp pasaules TOP 10 pusvidējā svara cīkstoņiem, taču pērnā gada februārī slavenais amerikāņu sportists zaudēja darbu UFC un viņa pozīcijas reitingā sašķobījās.

Neilgi pēc darba attiecību beigām ar UFC amerikānis pievienojās Reja Sefo vadītajai organizācijai WSOF, kuras rindās debitēja ar zaudējumu pret Burkmanu. Viņš pēdējā cīņā pēc punktiem uzveica Marselo Alfaiju (15-7-0), bet tagad gatavojas jau trešajai cīņai ar Džošu.

Arī trīsdesmit četrus gadus vecais Džošs Burkmans savulaik pārstāvējis UFC krāsas, taču viņa ceļi ar pasaules vadošo MMA organizāciju šķīrās jau 2008. gadā. Viņš kādu laiku klejoja par lokāla mēroga organizācijām, līdz 2012. gada novembrī pievienojās WSOF, kuras rindās aizvadījis piecas cīņas, no kurām tikai vienā piedzīvojis zaudējumu.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...