Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

"Bellator" parakstījusi līgumus ar Remo Tjerī Sokadžu un Džeimsu Tomsonu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

"Bellator" parakstījusi līgumus ar Remo Tjerī Sokadžu un Džeimsu Tomsonu
Džeims Tomsons
Foto: sherdog.com

Pasaules otra lielākā MMA organizācija "Bellator" parakstījusi ilgtermiņa līgumus ar diviem šī sporta veida veterāniem – britu smagsvaru Džeimsu Tomsonu (19-14-0) un ASV dzīvojošo kamerūnieti Remo Tjeri Sokadžu (14-12-0).

Pēdējā laikā Bellator ļoti nopietni pievērsusies selekcijas darbiem un paraksta līgumus ar vairākiem pazīstamiem pasaules klases MMA atlētiem, kuru karjera ir norietā, kā arī ar perspektīviem cīkstoņiem no bijušās Padomju savienības valstīm.

Bellator pagājušajā nedēļā izdarīja divus zīmīgus pirkumus – viņi noslēdza ilgtermiņa līgumus ar smagsvaru Džeimsu Tomsonu, kurš savas karjeras ziedu laikos cīnījās zem kādreiz vadošo organizāciju PRIDE, DREAM, Sengoku un EliteXC karogiem, kā arī ar pussmagā svara cīkstoni Romo Tjerī Sokadžu, kurš agrāk sities UFC , WEC, PRIDE, DREAM un Affliction rindās.

Gan Tomsona, gan Sokadžu spožākie laiki sportā sen ir aiz muguras, taču viņiem atkal tiek dota iespēja atgriezties elitē. Cīkstoņi pēdējos gados pildījuši tā saucamo „maisu” pienākumus, braukājot viesizrādēs pa visu pasauli un piedzīvojot zaudējumus no mazpazīstamu sportistu rokām. Protams, bijušas arī uzvaras.

Abu pieminēto cīkstoņu debija jaunās darba vietas rindās notiks jau 6. jūnijā cīņu šova „Bellator 121” ietvaros. Džeims Tomsons dūres krustos ar Ēriku Prindlu (8-5-0), bet Remo Tjerī Sokadžu cīnīsies ar Teriju Devainu (10-6-0).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-05-24 12:09, pirms 10 gadiem
Braukājošie maisi)))