Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Saldū notiks starptautiskais džudo turnīrs „SALDAIS DŽUDO 2014”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Saldū notiks starptautiskais džudo turnīrs „SALDAIS DŽUDO 2014”
Foto: judo.org.lv

No 26.-27. aprīlim Saldus pilsētas jaunajā sporta kompleksā (Saldū, Jelgavas ielā 6) notiks piektais starptautiskais džudo turnīrs „Saldais džudo 2014”, kurā piedalīsies sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Krievijas.

Šis turnīrs norisināsies uz sešiem tamtami, kas sacensību gaisotni padarīs emocijām bagātu. Čempionātam pieteikušies vairāk seši simti džudistu no divdesmit četriem dažādiem klubiem.

Sacensības notiks vecuma grupās U-8, U-9, U-10, U-12, U-14, U-16, U-18 gan zēniem, gan meitenēm. Sacensības vienlaicīgi norisināsies uz 6 tatāmi (laukumiem), kas sacensību gaisotni padarīs emocijām bagātu.

Šo starptautisko turnīru, kas ir viens no lielākajiem džudo turnīriem Baltijā, organizē Biedrība „Džudo klubs SALDUS.” Sacensību sākums plkst. 11:00.

Izmantotie resursi:
Latvijas Džudo federācija - Valde
Tukuma Brali