Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Overīms: „Neticu dopingam. Es to nelietoju!”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Overīms: „Neticu dopingam. Es to nelietoju!”
Alisters Overīms
Foto: sherdog.com

Bijušais pretendents uz UFC smagā svara čempiona titulu Alisters Overīms, kurš aprīļa sākumā tika pieķerts aizliegto vielu lietošanā un bija noņemts no cīņas par UFC titulu ar patreizējo čempionu Junioru Dos Santosu, publicējis oficiālu vēstuli, pavēstot saviem līdzjutējiem dopinga testu izkrišanas iemeslus.

„Es ļoti nožēloju, taču man jāpaziņo, ka piektdien 20. aprīlī, atteicos no cīņas, kas bija paredzēta 26. maijā. Tagad varu nodarboties ar situācijas risināšanu ar Nevadas Štata Atlētisko Komisiju,” savā vēstulē raksta Overīms.

„Nevaru aprakstīt kā es vēlos atvainoties par visu komisijas priekšā, Junioram Dos Santosam, līdzjutējiem, UFC īpašniekiem un darbiniekiem, maniem draugiem, ģimenei un visiem tiem uz ko tas atstāja iespaidu.”

„Neticu dopingam un nelietoju to. Esmu „tīrs” cīkstonis un darīšu visu, lai to pierādītu visiem.”

„Pirms martā notikušās preses konferences par sevi atgādināja vecais ribu savainojums. Dakteris man izrakstīja pretiekaisuma preperātus. Nebija ne mazākās nojausmas, ka šīs zāles satur testesteronu. Taču saprotu, ka pats vien esmu atbildīgs par to ko lietoju.”

„Es cienu komisijas locekļus un tās izpilddirektoru Kītu Keizeru par viņu ieguldījumu MMA attīstībā un rūpēm par sportistu veselību.”

„Draugi un līdzjutēji, lūdzu jums apbruņoties ar pacietību kamēr es strādāju ar šīs situācijas risināšanu. Lūdzu, atbalstāt mani. Apsolu, ka drīz vien atgriezīšos astoņstūrī.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-04-24 18:43, pirms 12 gadiem
yeeah right,tiiirs tiirs melis esi vec

     [+] [-]

, 2012-04-25 08:59, pirms 12 gadiem
Moš čalis sparģeļus uz pavasari saēdās par daudz un tāpēc tik augsts testosterona līmenis.

     [+] [-]

, 2012-04-27 17:04, pirms 12 gadiem
Mīkstais,tagad jau mūldēs jebko,jo rīt ta gribas,naudu vajag