Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

K-1 čempions Ernesto Hūsts ringā atgriežas ar uzvaru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

K-1 čempions Ernesto Hūsts ringā atgriežas ar uzvaru
Ernesto Hūsts (no labās) cīņu apritē atgriezās ar uzvaru pār Tomasu Stenliju
Foto: fight2live.net

Vakarnakt cīņu apritē pēc astoņu gadu ilgas pauzes atgriezās četrkārtējais prestižā profesionālā kikboksa turnīra „K-1 World Grand Prix” uzvarētājs Ernesto Hūsts, kurš trīs raundu cīņā pēc punktiem uzvarēja amerikāni Tomasu Stenliju.

Par atgriešanos cīņu apritē četrdesmit astoņus gadus vecais Hūsts paziņoja šā mēneša sākumā ar sava Facebook.com profila starpniecību. Jāatzīmē, ka pēdējo cīņu Hūsts aizvadīja 2006. gadā turnīrā „K-1 World Grand Prix 2006”, pusfināla mačā pēc punktiem piekāpjoties citai K-1 zvaigznei Semijam Šīltam.

Mēneša sākumā paziņojot par savu atgriešanos ringā, Ernesto izteicās, ka viņš sākumā grib aizvadīt cīņas ar trešā ešelona kikbokseriem, bet, ja viņš ringā jutīsies labi, cīnīsies arī ar daudz spēcīgākiem sportistiem.

Pirmais „upuris” ceļā atpakaļ uz eliti priekš Ernesto Hūsta bija mazpazīstamais četrdesmit piecus gadus vecais amerikāņu kikbokseris Tomass Stenlijs.

Kā jau daudzi prognozēja, Stenlijs nebija īpaši nopietns pretinieks priekš leģendārā Hūsta, taču amerikānis pārsteidza un pret čempionu noturējās visus trīs trīsminūšu raundus.

Uzvaru ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem izcīnīja Ernesto Hūsts, kuram šis bija deviņdesmit astotais panākums karjerā.

Izmantotie resursi:
Sportnieuws | Met Wedden op Sport tips en...

     [+] [-]

, 2014-03-24 14:55, pirms 10 gadiem
Leģenda ir atgriezies!

  +2 [+] [-]

, 2014-03-24 15:07, pirms 10 gadiem
Nu moš tad Lebaners un Marks Hunts arī atgriezīsies?Kapēc K-1 nerāda vairs pa eurosportu?

  +1 [+] [-]

, 2014-03-24 16:06, pirms 10 gadiem
Ja nezinaaji Hunts nekur naw aizgaajis,bet cinas zem pausaules speciigaka karoga UFC

     [+] [-]

, 2014-03-25 09:29, pirms 10 gadiem
Aizgājis no K-1