Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džonsons smagsvaros debitē ar uzvaru pār Arlovski

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džonsons smagsvaros debitē ar uzvaru pār Arlovski
Entonijs Džonsons uzvar Andreju Arlovski
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC vidējā svara cīkstonis Entonijs Džonsons (15-4-0) vakarnakt šova „WSOF 2 - Arlovski vs. Johnson” ietvaros veiksmīgi debitēja smagsvaros, trīs raundu cīņā pēc punktiem uzvarot bijušo UFC smagā svara čempionu Andreju Arlovski (19-10-0).

Dēļ savām mūžīgajām problēmām iekļauties vidējā svara kategorijā, Entonijs Džonsons pērnā gada janvārī tika atbrīvots no UFC rindām. Jau vēlāk viņš pārgāja uz pussmago svaru, bet šogad amerikānis nolēmis pārcelties uz smagsvariem.

Pirmais raunds ritēja līdzīgā cīņā, taču raunda izskaņā Entonijam Džonsonam izdevās veiksmīgs sitiens, kurš izurbās cauri Arlovska aizsardzībai un baltkrievu sportists atradās uz ringa dēļiem. Amerikānis tūdaļ metās virsū zemē guļošajam Arlovskim, lai izdarītu sitienus, taču baltkrievu glāba gongs.

Arī nākamajos divos raundos nebija izteikta līdera un mačs ritēja punkts punktā, taču nedaudz pārliecinošāks izskatījās Džonsons, kurš trešajā raundā izdarot sitienu satraumēja roku.

Arī sānu tiesneši vienbalsīgi (29-28, 29-28, 29-28) lēma, ka uzvaru pēc punktiem izcīnījis Entonijs Džonsons, kuram šis ir jau piektais panākums pēc kārtas, savukārt Andrejam Arlovskim pārtrūka četru cīņu uzvaru sērija.

„Viņš sit it kā viņa rokās būtu tonna akmeņu,” pēc cīņas skaidroja Džonsons. „Arlovskis ir viens no maniem ideāliem. Es skatījos viņa cīņas no brīža, kad viņš parādījās uz lielās skatuves, redzēju kā tas izcīna titulu. Andrejs ir lielisks cīkstonis!”

„Trešā raunda izskaņā sitot viņam es savainoju savu roku. Arlovskis ir kā siena. Es vienkārši darīju to, kas man bija jādara.”

„WSOF 2 - Arlovski vs. Johnson” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Anthony JohnsonAndrei Arlovskidecision (unanimous)35:00
2.Marlon MoraesTyson NamKO (head kick;strikes)12:55
3.Dave BranchPaulo Filhodecision (unanimous)35:00
4.Josh BurkmanAaron SimpsonKO (knee)13:04
5.Justin GaethjeGesias CavalcanteTKO (doctor stoppage)12:27
6.Danillo VillefortKris McCraydecision (split)35:00
7.Rick GlennAlexandre PimentelKO (strikes)31:51
8.Waylon LoweCameron DollarKO (punch)12:58
9.Richard PatishnockIgor GracieTKO (injury)15:00
10.Ozzy DugulubgovChris Wadedecision (unanimous)35:00
11.Brenson HansenTom MarcellinoTKO (flying knee)23:24
12.Bill AlgeoFrank Buenafuentesubmission (rear-naked choke)24:36

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...