Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Turekam aprīlī paredzēta cīņa ar Gonkalvesu

Turekam aprīlī paredzēta cīņa ar Gonkalvesu
Geralds Tureks
Foto: wfc.si

Kā ziņo serbu masu mediji, tad „Cagefight” smagā svara čempions Geralds „Geri” Tureks (Austrija) savu nākamo MMA cīņu aizvadīs 17. aprīlī cīņu šova „WFC 13: Heavy Hitters” ietvaros. Viņa pretinieks būs brazīliešu smagsvars Džairs Gonkalves, ziņo wfc.si

Geralds Tureks (10-1-0) ir austriešu organizācijas „Cagefight” smagā svara čempions. Kopumā profesionālajā MMA viņš aizvadījis vienpadsmit cīņas, izcīnot desmit uzvaras. Vienīgais zaudējums piedzīvots pret bijušo Lietuvas MMA čempionu Rimgaudu Kutkaiti.

Jāpiemin, ka Tureka „upuru” vidū ir pazīstamais vācu cīkstonis Andreas Kraniotakes (Vācietis ir iekļauts arī EA Sports video spēlē „Fight Night Round 4” – aut.) un viens no latviešu pazīstamākajiem MMA atlētiem - Mārtiņš Egle.

Arī Džairs "Sorriso" Gonkalves (8-3-0) MMA nav nekāds iesācējs. Viņš kopumā aizvadījis vienpadsmit cīņu, no kurām uzvarējis astoņās. Vērts atzīmēt, ka visi trīs zaudējumi piedzīvoti pret pasaulē labi pazīstamiem sportistiem – Junioram Dos Santosam (12-1-0), Rafaelam Deivisam (10-1-0) un Ērikam Tavaresam (5-9-0).

„WFC 13 - Heavy Hitters” cīņu pāri

Bruno Carvalho (Brazil) vs Lubomir Guedjev (Bulgaria)
Jair Goncalves (Brazil) vs Gerald Turek( Austria)
Ajlin Ahmic (Croatia) vs Andreas Kraniotakes (Greece)
Jose „PELE” Landy (Brazil) vs TBA
Aleksandar Rodja (Serbia) vs TBA
Dragan Tesanovic (Serbia) vs Svetoslav Savov (Bulgaria)
Dušan Džakić (Serbia) vs Ertan Balaban (Turkey)
Josif Al Said (Serbia) vs Luka Jelčić (Croatia)

Geralds Tureks vs. Mārtiņš Egle

Egidijus Valavičus vs. Džairs Gonkalves

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
www. wfc.si
www. yourmma.tv


Viktorija Irkle cīņā pret pretinieci. Foto: Latvijas Sporta cīņas federācija.

Irkle Eiropas U17 čempionātā cīņā zaudē ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas sportiste Viktorija Irkle trešdien Novisadā U-17 Eiropas čempionātā cīņā zaudēja pirmajā cīņā jeb ceturtdaļfinālā.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix
9

Pārcelta Makgregora atgriešanās cīņa UFC

UFC vadītājs Dana Vaits atklāja, ka sākotnēji "UFC 303" pasākumā 29. jūnijā paredzētā Konora Makgregora cīņa pret Maiklu Čendleru pārcelta uz vēl nezināmu vēlāku laiku.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix

Negaidīti atcelta preses konference pirms Makgregora atgriešanās cīņas

Cīņu sporta organizācija UFC bija plānojusi pirmdien Īrijā aizvadīt preses pasākumu pirms "UFC303" cīņu šova, kurā plānota slavenā un skandalozā cīkstoņa Konora Makgregora atgriešanās, taču tas pēdējā brīdī tika atcelts. Makgregors par to publiski atvainojās, norādot, ka tā nācies darīt viņam nekontrolējamu apstākļu dēļ.