Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Pudzinovskis cīnīsies ar Tomsonu?

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Pudzinovskis cīnīsies ar Tomsonu?
Džeims Tomsons un Mariušs Pudzinovskis
Foto: sherdog.com

Kā jau agrāk vēstījām, pieckārtējam „The World's Strongest Man” uzvarētājam, polim Mariušam Pudzinovskim maijā gaidāma kārtējā MMA cīņa. Beidzot ir noskaidrojies iespējamais poļa pretinieks – tas varētu būt angļu smagsvars Džeims Tomsons, ziņo super-express.pl

Poļu masu mediji mēļo, ka savu nākamo MMA cīņu Mariušs Pudzinovskis (3-1-0) aizvadīs cīņu šovā „KSW 16”, kurš notiks 21. maijā, un kā viņa potenciālais pretinieks tiek minēts trīsdesmit trīs gadus vecais bijušais federāciju PRIDE, DREAM un „Cage Rage” cīkstonis Džeims Tomsons (15-14-0).

Gandrīz divus metrus garais un 132 kg smagais anglis MMA aizvadījis divdesmit deviņas cīņas, no kurām uzvarējis piecpadsmit. Jāpiemin, ka Tomsons savās pēdējās desmit cīņās uzvarējis tikai divās. Interesanti, ka zaudējumi ciesti arī no Ērika „Butterbean” Eša un Jusukes Kavaguči, kurus savukārt ir uzveicis Pudzinovskis.

Diezgan interesanti tas ir tāpēc, ka organizācijas „KSW” pārstāvis Macejs Kavuļskis marta sākumā vēstīja, ka nākamais poļu spēkavīra pretinieks būs daudz augstākas klases sportists ar kādiem Pudzinoskis ticies iepriekš, taču dotajā momentā tā neliekas.

Protams, Tomsonu nedrīkst vērtēt par zemu, jo anglis ir uzvarējis ne mazums pasaules MMA pazīstamas personības kā Tengizu Tedoradzi, Donu Freju, Paulo Cēzaru „Gigantu” da Silvu, Aleksandru Lungu, Denu Severnu utt.

Visvairāk Džeims Tomsons MMA faniem noteikti atmiņā palicis pēc asiņainās cīņas ar Kevinu „Kimbo Slaisu” Fergusonu, kad anglis pārliecinoši bija pārāks par amerikāni, taču maču uzvarēt viņam tā arī neizdevās dēļ stipri asiņojošās auss, kā rezultātā duelī iejaucās tiesnesis un apstādināja cīņu. Un toreiz par uzvarētāju tika kronēts youtube.com zvaigzne Kimbo Slais.

„Tomsons ir labi apmācīts un daudzpusīgs sportists. Viņš ir pazīstams ar to, ka aizvada ilgas un mokošas cīņas, taču Mariušs kā zināms nemīl pretiniekus, kurus vajag ilgi sist,” komentē Macejs Kavuļsis.

Kavuļskis arī minēja, ka agrāk Pudzinovskis ilgi un rūpīgi izvēlējās savus pretiniekus, bet tagad viņš vairs nav tik izvēlīgs, jo ir daudz pārliecinātāks savos spēkos. Mariušam nav svarīgi kāds pretinieks stājas viņam pretī.

Izmantotie resursi:
super-express.pl
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...