Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Kokers: „Overīms uzvarētu Valeskēzi”

Kokers: „Overīms uzvarētu Valeskēzi”
Skots Kokers un Fjodors Jemeļjaņenko
Foto: sherdog.com

Amerikāņu MMA organizācijas Strikeforce prezidents Skots Kokers prāto, ja notiku apvienotās cīņas starp UFC un Strikeforce čempioniem, tad viņaprāt Strikeforce smagsvaru divīzijas čempions Alisters Overīms uzvarētu UFC čempionu Keinu Valeskēzi, ziņo mmajunkie.com

Atgādinām, ka marta sākumā kompānija „Zuffa LLC”, kurai jau piederēja pasaules ietekmīgākā MMA organizācija – UFC, iegādājās arī otru pēc apgriezieniem straujāk augošo federāciju – Strikeforce.

Uzreiz pēc Strikeforce pāriešanas zem viena jumta ar UFC, daudzi sporta līdzjutēji sāka priecāties, jo beidzot būs iespēja ieraudzīt, kuri tad īsti ir pasaules spēcīgākie MMA atlēti, abu organizāciju čempioniem sacenšoties vienam ar otru.

Tiesa, pagaidām organizāciju vadītājiem nav plāni salaist savus sportistus vienam pret otru, taču neviens tādu iespēju neizslēdz, pie tam Strikeforce prezidents Skots Kokers pārliecināts, ka starp UFC un Strikeforce smagsvaru čempioniem uzvaru gūtu viņa organizācijas pārstāvis – Alisters Overīms.

„Alisters ir mūsu čempions, viņš ir mūsējais,” lepni ziņo Kokers.

„Es sekoju līdzi Overīma karjerai kopš PRIDE laikiem. Keins arī ir labs cīkstonis. Tā varētu būt skaista cīņa, taču es lieku uz Alisteru, jo viņš ir mūsu čempions.”

Portāls fightline.com ziņo, ka Alisters Overīms esot ieinteresēts par cīņu ar Keinu Valeskēzu. Pēc Alistera vārdiem viņš šo cīņu vēlas, jo viņam patīk uzprasīties uz nepatikšanām.

Arī UFC čempions Keins Valeskēzs optimistiski skatās uz šādu dueli: „Tāda cīņa nav slikta ideja. Overīms patiešām ir labs cīkstonis. Viņš ir viens no labākajiem pasaulē. Mūsu cīņa būtu lieliska izklaide priekš MMA faniem. Es nebaidos no viņa sitieniem ar celi. Mūsu sportā nedrīkst baidīties izlaist sitienus, taču ir jātic sev.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
MMA and UFC News, Rumors and Videos -...


Viktorija Irkle cīņā pret pretinieci. Foto: Latvijas Sporta cīņas federācija.

Irkle Eiropas U17 čempionātā cīņā zaudē ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas sportiste Viktorija Irkle trešdien Novisadā U-17 Eiropas čempionātā cīņā zaudēja pirmajā cīņā jeb ceturtdaļfinālā.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix
9

Pārcelta Makgregora atgriešanās cīņa UFC

UFC vadītājs Dana Vaits atklāja, ka sākotnēji "UFC 303" pasākumā 29. jūnijā paredzētā Konora Makgregora cīņa pret Maiklu Čendleru pārcelta uz vēl nezināmu vēlāku laiku.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix

Negaidīti atcelta preses konference pirms Makgregora atgriešanās cīņas

Cīņu sporta organizācija UFC bija plānojusi pirmdien Īrijā aizvadīt preses pasākumu pirms "UFC303" cīņu šova, kurā plānota slavenā un skandalozā cīkstoņa Konora Makgregora atgriešanās, taču tas pēdējā brīdī tika atcelts. Makgregors par to publiski atvainojās, norādot, ka tā nācies darīt viņam nekontrolējamu apstākļu dēļ.