Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Paulo Filho trauma, viņu aizvietos Džese Teilors

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Paulo Filho trauma, viņu aizvietos Džese Teilors
Džese Teilors
Foto: http://punch.ocregister.com

Dēļ veselības problēmām no cīņas ar KSW pussmagā svara čempionu Mamedu Halidovu (23-4-2), kura bija paredzēta 26. novembrī Polijā bija spiests atteikties bijušais WEC vidējā svara čempions Paulo Filho (22-4-2). Paulo vietu ieņems bijušais Strikeforce cīkstonis Džese Teilors (20-7-0).

Bijušo WEC vidējā svara čempionu no Brazīlijas Paulo Filho piemeklējušas veselības problēmas kā dēļ organizācijas KSW vadība nolēma nomainīt brazīlieti pret Džesi Teiloru.

„Mēs saņēmām ziņu par Filho veselības problēmām un nolēmām, ka nav ko riskēt, lai nav tā, ka brazīlietis pēkšņi neierodas uz šovu,” portālam sherdog.com stāstīja kāds vārdā nenosaukts KSW pārstāvis.
Viņš arī pastāstīja, ka Teilors jau dažas nedēļas atpakaļ zināja par to, ka viņam būs jākaujas ar Halidovu un tāpēc var labi sagatavoties cīņai.

Jāpiemin, ka Džese Teilors MMA apritē ir kopš 2006. gada...Aizvadījis divdesmit septiņas cīņas, divdesmit no tām uzvarējis. Karjeras laikā paspējis izmēģināts spēkus Strikeforce, DREAM un UFC paspārnē. Jāpiemin, ka Džes vēl nesen stājās pretī Bellator vidējā svara čempiona Hektoram Lombardam, taču cieta sakāvi.

Pēdējās septiņās cīņās Teilors zaudējis tikai vienreiz, jau pieminētajam Lombardam.

Viņš ir uzvarējis tādus slavenus UFC vīrus kā Deniss Kangs, Murilo Bustamanti, Džeisonu Deju, Krisu Komazi un Drū Fiketu.

” KSW 17 – Revenge” cīņu pāri

Mamed Khalidov vs. Jesse Taylor
Mariusz Pudzianowski vs. James Thompson
Rameau Thierry Sokoudjou vs. Jan Blachowicz
Michal Materla vs. Matt Horwich
Artur Sowinski vs. Maciej Jewtuszko
Antoni Chmielewski vs. James Zikic
Aslambek Saidov vs. Rafal Moks

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-11-25 16:21, pirms 13 gadiem
šaubos, ka viņš ir traumēts, jo nesen viņam draudēja, ka nogalinās un viņš teica, ka Savu karjeru drīz nobeigs!