Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Cirkunovs MMA atgriezies ar uzvaru pār Genshornu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Cirkunovs MMA atgriezies ar uzvaru pār Genshornu
Mihails Cirkunovs
Foto: mmaontario.ca

Pēc gandrīz viena gada dīkstāves cīņu apritē atgriezies Latvijas pussmagā svara MMA cīkstonis Mihails Cirkunovs (6-2-0), kurš Kanādā šova „Fivestar Fight League 9 - Northern Nightmare” ietvaros pirmajā raundā ar rokas laušanas paņēmienu uzveica kanādieti Džonu Genshornu (5-4-0).

Kā jau zināms, divdesmit sešus gadus vecais Mihails Cirkunovs trīspadsmit gadu vecumā emigrēja uz Kanādu, taču profesionālajā MMA viņš pārstāv Latviju. Cirkunovs, kurš ir pasaules klases meistars džudo, džiu - džitsu un brīvajā cīņā, MMA debitēja 2010. gada janvārī ar uzvaru pār kanādieti Džefu Doilu (0-2-0).

Pēc tam viņš piekāpās Bellator cīkstonim Rojam Boutonam (9-3-0), taču pēc šī zaudējuma latviešu izcelsmes kanādietis izcīnīja četras uzvaras pēc kārtas, bet viņa uzvaras gājienu apstādināja vēl viens Bellator pārstāvis Ārons Džonsons (13-11-0), pēc kā Cirkunovs izlēma paņemt pauzi. Pa šo laiku Latvijas pārstāvis paspēja apprecēties un noskaņoties priekš atgriešanās ringā.

Mišam vairākas reizes tika ieplānota cīņa ar amerikāni Kalebu Grammetu (5-7-0), taču visu laiku šis nozīmētais mačs tika vai nu pārcelts, vai nu atlikts un līdz ar to latvietis dīkstāvē nosēdēja gandrīz gadu.

Cirkunova atgriešanās cīņu apritē notika ar divkauju pret kanādieti Džonu Genshornu, kurš kalpojis par trampalīnu (statistikas ziņā) UFC cīkstonim Nikam Penneram (11-3-0) un Timam Čemelli (10-4-0).

Arī priekš mūsu Cirkunova kanādietis nebija tas nopietnākais šķērslis ko pārvarēt un latvietis pirmajā raundā svinēja ātru uzvaru ar rokas laušanas paņēmienu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...