Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Artūrs Gorlovs Slovākijā cīnīsies ar Tomašu Šenkiru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Artūrs Gorlovs Slovākijā cīnīsies ar Tomašu Šenkiru
Artūrs Gorlovs
Foto: thewar.pro

IFA pasaules čempions kikboksā rīdzinieks Artūrs Gorlovs (9-1, 5KO) savu nākamo cīņu pēc K-1 noteikumiem aizvadīs jau šo sestdien Slovākijā notiekošajā cīņu šovā „Enfusion Fight Night”, kurā dūres krustos ar Eiropas čempionu kikboksā slovāku Tomašu Šenkiru (44-9, 17KO).

Sākotnēji šajā šovā titulētajam slovāku pussmagā svara kikbokserim Tomašam Šenkiram bija ieplānota titula cīņa par vakanto pasaules čempiona jostu organizācijas „Enfusion” versijā ar marokāņu sportistu Ibrahimu El Bustati (31-11-3, 22KO), taču marokānis treniņos guva savainojumu un bija jāatceļ šis mačs.

El Bustati vietu ieņemt tika piedāvāts divdesmit trīs gadus vecajam Artūram Gorlovam, kurš šogad martā pēc punktiem uzvarot baltkrievu Pāvelu Turuku (32-9, 9KO) tika kronēts par pasaules čempionu kikboksā IFA versijā.

Tiesa, Artūram nespīd savā īpašumā iegūt vēl vienu pasaules čempiona jostu, jo sakarā ar marokāņa traumu šī cīņa vairs nebūs titula mačs, bet gan parasta reitinga cīņa.

Jāpiebilst, ka Gorlovs tāpat kā pirms divām iepriekšējām cīņām arī šim mačam gatavojas kopā ar pasaules K-1 zvaigzni Artūru Kišenko un citiem slaveniem atlētiem.

Izmantotie resursi:
Enfusion TV Reality - Live
Tomáš Šeňo Šenkýr - Fighter, thajboxer a tréner