Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Piecu valstu cīkstoņi cīnīsies par ikgadējo Kr.Kundziņa kausu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Sestdien, 26. aprīlī, Rīgas nacionālajā sporta manēžā (Maskavas iela 160) no plkst. 11.00 risināsies 21. Starptautiskās Krišjāņa Kundziņa ceļojošā kausa izcīņas sacensības brīvajā un grieķu-romiešu cīņā. Dalību sacensībās pieteikuši cīkstoņi no piecām valstīm, informē pasākuma organizatori.

Sacensības tradicionāli tiek rīkotas, lai atcerētos un pieminētu cīņas sporta vecmeistaru, brīvās cīņas sporta pamatlicēju Latvijā, Berlīnes Olimpisko spēļu dalībnieku Krišjāni Kundziņu. Šogad par kausu cīnīsies sportisti no Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Somijas, kā arī sportisti no Latvijas cīņas sporta centriem. K. Kundziņa kausa izcīņa ir vienas no populārākajām cīņas sporta sacensībām Latvijā un Baltijas valstīs, un tajās ikreiz piedalās liels skaits jauno cīkstoņu.

Sacensības ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu organizē Krišjāņa Kundziņa cīņas sporta skola.

Noslēdzies arī konkurss par 21. K.Kundziņa ceļojošā kausa afišas izstrādi. Konkursā uzvarējis Jāņa Indāra audzēknis Daniels Dubovs, kurš saņems pārsteiguma balvu sacensību laikā.

Izmantotie resursi:
www.kundzinskola.sportrocket.net
www.sports.riga.lv

  +1 [+] [-]

, 2014-04-23 21:04, pirms 10 gadiem
Reiz esmu karis kakla so medalu.