Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Nikam Diazam uz laiku atņem cīkstoņa licenci

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Nikam Diazam uz laiku atņem cīkstoņa licenci
Niks Diazs
Foto: mmajunkie.com

Nevadas štata atlētiskā komisija uz laiku kamēr tiks pieņemts galīgais verdikts, bijušajam Strikeforce pusvidējā svara čempionam Nikam Diazam (26-8-0) par it kā aizliegto vielu lietošanu ir atņēmusi cīkstoņa licenci, ziņo mmajunkie.com

Nevadas štata atlētiskā komisija Diazam lēmumu uz laiku atņemt licenci pieņēma vakar slēgtā sēdē. Bet gala lēmums, ko iesākt ar Diazu tiks lemts tikai nākamajā sēdē.

Atgādinām, ka pēc cīņas ar Karlosu Konditu, kurā Diazs piekāpās savam pretiniekam pēc punktiem, dopinga testos sportista asinīs uzrādīja marihuānas metabolītus. Bet interesantākais ir tas, ka Kalifornijas štatā, kur dzīvo Niks Diazs ir atļauta marihuānas smēķēšana stresa ārstēšanai.

Šis ir vienīgais fakts, kas var paglābt Diazu no diskvalifikācijas uz ilgāku laiku. Paradoksālākais ir tas, ka atlētiskās komisijas praktikā līdzīga gadījuma līdz šim nav bijis.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...