Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Neits Markvards atgriežas MMA elitē

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Neits Markvards atgriežas MMA elitē
Neits Markvards
Foto: thescore.com

Bijušais pretendents uz UFC vidējā svara čempiona titulu, amerikānis Neits Markvards (31-10-2), kurš pēc aiziešanas no UFC kādu laiku skaitījās zem britu organizācijas BAMMA, parakstījis līgumu ar Strikeforce, kurā sportists startēs pusvidējās svara kategorijas divīzijā.

Bijušais „King of Pancrase” vidējā svara čempions Neits Markvards darba attiecības ar UFC pārtrauca 2011. gada martā pēc uzvaras pār Denu Milleru (13-6-0). Pēc neilga laika Neits parakstīja līgumu ar britu organizāciju BAMMA, taču šīs organizācijas rindās amerikānis neaizvadīja nevienu cīņu, jo vairākas reizes tika pārcelta Markvarda debija BAMMā un sportists lūdza organizāciju atbrīvot viņu no līguma saistībām.

Līgumu ar Strikeforce Neits Markvards parakstīja uz vairākām cīņām un viņš šīs organizācijas rindās nolēmis startēt pusvidējā svara divīzijā ( -77,1 kg) . Pagaidām nav zināms sportista debijas cīņas datums šajā organizācijā, taču zināms pretinieks un tas, ka šajā mačā uz kārts stāvēs vakantā Strikeforce pusvidējā svara čempiona josta… Neita pretinieks būs līdz šim neuzvarētais Tairons Vūdlijs (10-0-0).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...