Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Marcins Tibura parakstījis līgumu ar UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Marcins Tibura parakstījis līgumu ar UFC
Marcins Tibura
Foto: mixfight.ru

Poļu smagā svara MMA cīkstonis, bijušais krievu organizācijas “M-1” čempions Marcins Tibura (13-1) parakstījis ilgtermiņa līgumu ar pasaules lielāko un ietekmīgāko MMA organizāciju UFC (Ultimate Fighting Championship).

Lai pietuvotos tuvāk savam mērķim, nokļūšanai UFC, trīsdesmit gadus vecais Marcins Tibura jau kādu laiku atpakaļ atkāpās no “M-1” smagā svara čempiona troņa, kļūstot par brīvo aģentu.

Marcins turpināja trenēties savā dzimtenē Polijā un gaidīja brīdi, kamēr viņa menedžeris vienosies ar UFC par viņa pievienošanos šai ietekmīgajai organizācijai. Darījums beidzot ir noticis, un smagsvars ar UFC noslēdzis līgumu uz četrām cīņām.

“Man ir zināms aptuvenais debijas datums, kas ir pietiekami ilgs laiks, lai sagatavotos gaidāmajai cīņai,” noslēpumains bija Marcins Tibura. “Visticamāk mana debija UFC notiks Eiropā, kaut kur netālu no Polijas. Par cik pēdējo cīņu aizvadīju septembrī, esmu izsalcis pēc cīņām.”

Tibura par “M-1” smagā svara čempionu kļuva 2014. gadā no troņa gāžot savu tautieti Damianu Grabovski (20-2), kurš arī nesen parakstīja līgumu ar UFC. Kopumā polis uz profesionālā ringa aizvadījis četrpadsmit cīņu un tikai vienā piedzīvojis (savainojuma dēļ) zaudējumu. Starp Marcina sakautajiem sportistiem bez pieminētā Grabovska ir arī mūsu Konstantīns Gluhovs (28-16), Deniss Smoldarevs (11-1), Maro Peraks (24-6-1), Ante Delija (14-3) u.c. Eiropā labi pazīstami atlēti.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...