Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Timofejevam zaudējums Igaunijā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Timofejevam zaudējums Igaunijā
Viktors Dubica un Māris Timofejevs (pa labi)
Foto: Jānis Eisaks, sportacentrs.com

Vakar Tallinā (Igaunija) "K-1 Europe GP in Tallinn" piedalījās divdesmit gadus vecais Latvijas pārstāvis Māris Timofejevs, kurš supercīņā tikās ar Igaunijas karatē čempionu Daņilu Sapļošinu. Diemžēl traumas dēļ Timofejevs piedzīvoja zaudējumu.

Trīs raundus garā cīņa iesākās ļoti cerīga priekš Māra Timofejeva (1-1-0), kurš pielietoja uzbrukuma taktiku. Daņila Sapļošins (9-2-0) pēc šiem uzbrukumiem knapi noturējās kājās. Taču igaunim raunda izskaņā izdevās labs sitiens ar celi korpusā, kā rezultātā bloķējot šo sitienu Timofejevam tika lauzta roka.

Lai arī pirmajā raundā Māris smagi bija satraumējies, latvietis izgāja arī uz otro raundu un pat pamanījās ar lauzto roku pārsist pretiniekam uzaci.

Trešais raunds priekš Latvijas sportista bija vissmagākais – vajadzēja turēties pretī Sapļošina uzbrukumiem, kurš aktīvi darbojās savā uzliktajā tempā. Māris uzņēma daudz sitienu, jo aizsargājās un sita tikai ar vienu roku, jo sportista labā roka bija salauzta. Bija palikusi tikai pus minūte līdz cīņas beigām un Māris izlaida spēcīgu sitienu galvā pēc, kura atradās nokdaunā. Latvietis piecēlās, taču tiesnesis nolēma apstādināt cīņu, pasludinot par uzvarētāju Daņilu Sapļošinu.

„Ļoti neveiksmīga cīņa. Pirmajā raundā jutu, ka krakšķ labā roka, kā izrādījās biju to lauzis. Pašu svarīgāko savu ieroci biju zaudējis. Centos izvilkt cīņu līdz galam...,” pēc cīņas izteicās Timofejevs, kuru pēc mača uzreiz hospitalizēja.

Kā ziņoja Māra Timofejeva komanda, tad sportistam otrdien (23.11.09.) tiks veikta operācija, kas nozīmē, ka sportā jaunais, talantīgais atlēts atgriezīsies ne ātrāk kā pēc diviem mēnešiem.

Izmantotie resursi:
fightclub.lv