Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Grifins revanšējas

Grifins revanšējas
Forests Grifins (pa kreisi) cīņā ar Tito Ortizu
Foto: Sherdog.com

Vakar Lasvegasā (ASV) cīņu šova "UFC 106" ietvaros notika revanša mačs starp diviem bijušajiem UFC čempioniem Forestu Grifinu un Tito Ortizu. Šoreiz uzvaru pēc punktiem izcīnīja Grifins.

Abu bijušo pussmagā svara ( līdz 94 kg) UFC čempionu, trīsdesmit četrus gadus vecā Tito Ortiza (15-7-1) un trīsdesmit gadīgā Foresta Grifina (17-6-0) revanša mačs ilga visus trīs atvēlētos piecminūšu raundus.

Cīņa bija līdzīga par to arī liecina tiesnešu saskaitīto punktu skaits. Divi tiesneši par mača uzvarētāju saskatīja Forestu Grifinu, atdodot viņam uzvaru ar punktu skaitu 30-27 un 29-28. Tikai viens tiesnesi manīja, ka uzvarējis Tito Ortizs (29-28). Līdz ar to pēc nevienbalsīga tiesnešu lēmuma par uzvarētāju kļuva Forets Grifins.

Atgādinām, ka abu sportistu pirmais duelis notika 2006. gadā šova „UFC 59” ietvaros. Toreiz ar nevienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzvarēja Tito Ortizs.

Izmantotie resursi:
sherdog.com


Margarita Kirilova, treneris Farids Ahmedovs, Darja Markova. Foto: Latvijas Sporta cīņas federācija

Cīkstonēm Markovai un Kirilovai medaļas U15 Eiropas čempionātā

Grieķijas kūrortā Lutraki risinās U15 Eiropas čempionāts cīņas olimpiskajās disciplīnās. Lauras Skujiņas cīņas sporta kluba pārstāves Darja Markova (62 kg) un Margarita Kirilova (66 kg) piektdien izcīnīja attiecīgi sudrabu un bronzu.
Junioru izlases treneris Kaspars Semjonovs (no kreisās) ar Kārli Krampi, Artjomu Koroļovu un Valtu Volkolakovu

Koroļovam un Krampem Eiropas MMA čempionātā junioriem - sudrabi

Latvijas MMA jaunie sportisti Artjoms Koroļovs (Sev Arch) un Kārlis Krampe (Berserk MMA) Slovākijā notiekošajā Eiropas čempionāta finālā šodien piekāpās saviem pretiniekiem un ieguva sudraba medaļas.
Ivars Samušonoks. Foto: Latvijas Sporta cīņas federācija / stalgenesskola.lv

Samušonokam zaudējums olimpiskās atlases bronzas turnīrā

Turcijas metropolē Stambulā tuvojas noslēgumam pasaules olimpiskās kvalifikācijas sacensības grieķu-romiešu un brīvajā cīņā. Latvijas cīkstonis Ivars Samušonoks šodien zaudēja bronzas turnīra pirmajā kārtā.