Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gustafsons pieprasa revanša cīņu ar Džonsu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gustafsons pieprasa revanša cīņu ar Džonsu
Aleksandrs Gustafsons
Foto: sherdog.com

Ir pagājušas tikai dažas stundas pēc Aleksandra Gustafsona (15-2-0) cīņas ar UFC pussmagā svara čempionu Džonu Džonsu (19-1-0), kurā zviedrs aizraujošā cīņā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu piekāpās pēc punktiem, taču Gustafsons jau UFC vadībai pieprasījis revanša cīņu ar Džonsu.

Divdesmit sešus gadus vecais Aleksandrs Gustafsons šovā „UFC 165” ļoti nopietni lika pasvīst UFC pussmagā svara čempionam Džonam Džonsam. Sportisti nodemonstrējot bezkompromisa cīņu ringā aizvadot visus piecus atvēlētos raundus, pēc kuriem sānu tiesneši uzvaru atdeva Džonsam. Viennozīmīgi, šī priekš čempiona bija smagākā un aizraujošākā cīņa viņa karjerā.

„Vēlos revanša cīņu pēc iespējas ātrāk,” izteicās Aleksandrs Gustafsons. „Tas viss ir UFC ziņā. Ir liels gods cīnīties ar Džonsu, tāpēc būšu gatavs ar viņu cīnīties jebkurā laikā.”

Cīņā ar Džonu Džonsu Gustafsons apliecināja savu piederību pasaules pussmagā svara elitei. Zviedrs cīkstējās ar čempionu kā līdzīgs ar līdzīgu līdz pēdējai minūtei un, kas nav mazsvarīgi, spēja apstādināt vienpadsmit no divpadsmit Džonsa mēģinājumiem nomest viņu zemē. Sportisti visas divkaujas laikā apmainījās ar ļoti daudz sitieniem, būrī sarīkojot īstu trilleri.

„Grūti pateikt vai uzvarēju. To es nezinu, taču es daudz ko iemācījos no šīs cīņas,” piebilda Gustafsons, kurš tāpat kā Džonss saņēma „fight of the night” prēmiju 50, 000 ASV dolāru vērtībā. „Viņš ir čempions ne bez iemesla. Lai atņemtu čempionam jostu, tas ir jānokautē. Es to neizdarīju, tāpēc arī josta nav mana. Esmu vīlies sevī.”

Jāpiemin, ka pēc šīs titula cīņas gan Džons Džonss, kuram cīņas laikā tika pārsista uzacs, gan Aleksandrs Gustafsons devās uz slimnīcu, lai savestu kārtībā mačā gūtos savainojumus.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2013-09-26 11:27, pirms 11 gadiem
Njaa ciinja bija laba, taa ka gaidu revansu.