Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Jermolajevam, Kalvānam un Girvicai piektās vietas EČ karatē jauniešiem un junioriem

Rolands Eliņš

Jermolajevam, Kalvānam un Girvicai piektās vietas EČ karatē jauniešiem un junioriem
Artjoms Jermolajevs. Foto: Ася Корнышова

LETA. Artjoms Jermolajevs, Deniss Kalvāns un Beata Girvica svētdien Tamperē Eiropas čempionātā (EČ) karatē jauniešiem un junioriem izcīnīja piekto vietu savā vecuma grupā.

Jermolajevs "kumite" sacensībās junioriem svara kategorijā virs 76 kilogramiem ar 4:3 pieveica Turcijas sportistu Jusufu Kanu Ezdemiru, ar 2:0 pārspēja ungāru Ādāmu Dvorāku, bet sava zara pusfinālā līdzīgā cīņā (1:1) tomēr bija spiests atzīt nākamā čempiona Ziemeļmaķedonijas pārstāvja Stefana Stojanoviča pārākumu.

Gandarījuma turnīrā Jermolajevs ar 9:0 apspēlēja Amiru Zuaui, bet cīņā par bronzu ar 1:4 atzina Polijas pārstāvja Huberta Jarocki pārākumu.

Kalvāns "kumite" sacensībās kadetiem svara kategorijā līdz 57 kilogramiem ar 1:0 pieveica turku Eseru Bairamu Anilu, pēc līdzīgas cīņas (0:0) tika atzīts par uzvarētāju cīņā ar vācieti Paulu Bogeru, bet ar 0:3 piekāpās nākamajam čempionam no Ukrainas Iļjam Bikovam.

Gandarījuma turnīrā Kalvāns ar 3:0 pieveica francūzi Tidianu Živerno, bet cīņā par bronzu pēc līdzīgas cīņas (1:1) par uzvarētāju tika atzīts slovāks Šimons Sečkars.

Arī Girvica "kumite" sacensībās kadetiem svara kategorijā līdz 54 kilogramiem piekāpās nākamajai uzvarētājai, jau pirmajā cīņā ar 1:6 piekāpjoties Grieķijas karatistei Henu Lidijai Lamprini.

Gandarījuma turnīrā ar 1:0 tika pārspēta krieviete Sņežana Fiļinkova, ar 1:0 - čehiete Marija Priglova, bet cīņā par bronzu (1:1) priekšroka tika dota konkurentei - itālietei Emmai Koleti.

Latviju sacensībās, kas beidzās svētdien, pārstāvēja 27 sportisti.

Izmantotie resursi:
LETA