Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dens Hendersons tiks iekļauts UFC slavas zālē

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dens Hendersons tiks iekļauts UFC slavas zālē
Dens Hendersons
Foto: mmatko.com

Bijušais Strikeforce un PRIDE pussmagā svara čempions Dens Hendersons (29-8-0), kuram 1. septembrī stāv priekšā cīņa par UFC pussmagā svara čempiona titulu pret šīs jostas īpašnieku Džonu Džonsu (16-1-0), neatkarīgi no cīņas iznākuma tiks iekļauts UFC slavas zālē.

„Neatkarīgi no tā kurš uzvarēs vai kurš zaudēs – Dens Hendersons jau ir slavas zālē,” apstiprina UFC prezidents Dana Vaits.

„Es tikai nespēju saprast kāpēc neviens neuztver Denu kā nopietnu pretinieku pret Džonsu. Tās ir tīrākās muļķības!”

„Dens Hendersons cīņu sportā ir veselu mūžību. Šis puisis ir cīnījies ar visiem visās svara kategorijās. Viņš cīnās pret ik vienu, kurš izaicina viņu, neatkarīgi no svara kategorijas. Kā arī viņš nekad nav nokautēts. Dens labi cīnās parterā, bet var nokautēt gan ar labo, gan ar kreiso roku. Nesaprotu kā tādu sportistu drīkst norakstīt!”

„Hendersons ir viens no mūsdienu MMA nenovērtētākajiem cīkstoņiem. Necieņa, ko pret Hendo izrāda masu mediji un līdzjutēji pārkāpj visas robežas. Ja kāds uzskata, ka Dens nevar uzvarēt šajā cīņā, tad viņš vienkārši ir pazaudējis prātu.”

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...

     [+] [-]

, 2012-08-23 08:46, pirms 12 gadiem
Hendersons ir īsts mužiks, vienīgi žēl, ka čīkstošais negroīdu tīnis viņu noklapēs. (klusībā gan ceru, ka būs jauns gifs vēl labāks nekā pret bispingu)

     [+] [-]

, 2012-08-24 02:04, pirms 12 gadiem
ceļa trauma Hendim,taka JJ var meklēt jaunu pretinieku

     [+] [-]

, 2012-08-24 03:06, pirms 12 gadiem
technique rakstīja: ceļa trauma Hendim,taka JJ var meklēt jaunu pretinieku
jā, dirsā. pats tikko no darba atnācis izlasīju. būs ar Lioto uz UFC 152, izsitot flyweight titulcīņu no main event statusa.

RIP UFC 151

     [+] [-]

, 2012-08-24 14:19, pirms 12 gadiem
eh vecais mērglis
šitādu notikumu izčakarēt