Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Arī revanša mačā Krokops pārāks par Džarelu Milleru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Arī revanša mačā Krokops pārāks par Džarelu Milleru
Mirko Filipovičs (no labās) pēc cīņas ar Džarelu Milleru
Foto: mmamania.com

Vakarnakt Lasvegasā (ASV) cīņu šova „Glory 17: Los Angeles” ietvaros horvātu cīņu sporta zvaigzne Mirko „Krokops” Filipovičs otro reizi savā karjerā pēc K-1 noteikumiem uzveica Džarelu Milleru, apspēlējot amerikāni pēc punktiem.

Pirmo reizi trīsdesmit deviņus gadus vecais Mirko Filipovičs ar amerikāņu kikbokseri Džarelu Milleru ringā tikās pērnā gada martā Zagrebā (Horvātijā) turnīra „K-1 World Grand Prix 2012” ceturtdaļfinālā.

Toreiz uzvaru pēc punktiem ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu izcīnīja Filipovičs, kurš arī triumfēja visā turnīrā kopumā. Pēc cīņas vairāki skeptiķi izteicās, ka sānu tiesneši pievēruši acis un pietiesājuši uzvaru Krokopam, bet reāli stiprāks esot bijis Millers.

Taču vakarnakt Krokops aizvēra ciet visu skeptiķu mutes. Arī revanša mačā horvātu smagsvars uzvaru izcīnīja pēc punktiem, taču Džarels nekādas pretenzijas necēla , jo šoreiz divkauja notika uz amerikāņa zemes.

Artjoms Levins uzvar vidējā svara GLORY turnīrā

Pasākuma galvenais notikums bija kikboksa turnīrs, kurā par organizācijas GLORY vidējā svara čempiona jostu un naudas prēmiju 200, 000 ASV dolāru apmērā spēkosies astoņi kikbokseri – Artjoms Levins (Krievija), Melvins Manhofs (Nīderlande), Alekss Pereira (Brazīlija), Džo Šilings (ASV), Saimons Markuss (Kanāda), Veins Barets (ASV), Filips Verlinders (Beļģija) un Bogdans Stoiča (Rumānija).

Pirmajā ceturtdaļfināla mačā aci pret aci stājās krievu sportists, organizācijas „It’s Showtime” čempions Artjoms Levins ar brazīlieti Aleksu Pereiru. Šeit īpaši pārsteigumi nenotika un Levins izcīnīja uzvaru pēc punktiem.

Otrajā ceturtdaļfināla pārī par tiesībām cīnīties pusfinālā cīnījās Filips Verlinders (Beļģija) ar slaveno nīderlandieti Melvinu Manhofu. Šeit, protams, vieglu uzvaru prognozēja pieredzes bagātajam Manhofam, taču atboksējot visus atvēlētos raundus, sānu tiesneši ar dalītu lēmumu uzvaru atdeva beļģim, kurš nopelnīja tiesība pusfinālā spēkoties ar Levinu.

Trešajā turnīra cīņā mājinieks Džo Šilings pamatlaikā (atvēlētajos trīs raundos) nespēja tikt galā ar kanādieti Saimonu Markusu un tiesneši piešķīra papipldus raundu, kurā amerikānis izdarīja savu darbu – nosūtīja kanādieti nokautā.

Par iespēju turpināt dalību prestižajā turnīrā un nopelnītu vietu pusfinālā ar Šilingu, spēkiem mērojās bijušais bokseris Veins Barets ar rumāņu kikbokseri Bogdanu Stoiču. Šeit savas roku tehnikas iemaņas nodemonstrēja Barets, trešajā raundā nokautējot savu oponentu.

Pirmajā pusfināla pārī Artjoms Levins ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem pārspēja Filipu Verlinderu, bet Džo Šilings ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzveica savu tautieti Veinu Baretu.

Uz finālu sportisti iznāca izmocīti, taču tas neliedza viņiem ringā nodemonstrēt lielisku sniegumu. Šajā mačā labāks bija titulētais Artjoms Levins, kurš izcīnīja uzvaru pēc punktiem pār Džo Šilingu. Krievs ne tikai uzvarēja turnīrā un savā īpašumā ieguva GLORY vidējā svara čempiona jostu, bet savu kontu papildināja arī ar 200, 000 ASV dolāriem.

Izmantotie resursi:
Home

     [+] [-]

, 2014-06-22 11:12, pirms 10 gadiem
Pēdējā atkāpē kaut ko esi saputrojis...