Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Daniels Kormjē: „Pēc uzvaras pār Hendo vēlos titula cīņu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Daniels Kormjē: „Pēc uzvaras pār Hendo vēlos titula cīņu”
Daniels Kormjē
Foto: sherdog.com

UFC pussmagā svara cīkstonis Daniels Kormjē (14-0-0), kuram šo sestdien cīņu šovā „UFC 173” jācīnās ar bijušo PRIDE un Strikeforce čempionu Denu Hendersonu (30-11-0), pārliecināts, ka viņš uzvarēs šajā cīņā un pēc šī mača vēlas cīņu par UFC titulu.

„Uzreiz pēc cīņas ar Hendo vēlos titula maču. Ja man izdosies izcīnīt priekšlaicīgu uzvaru pār viņu, domāju, ka ņemot vērā to kādus pretiniekus esmu uzveicis pirms tam, man nenāksies vairs cīnīties, lai nopelnītu iespēju ringā tikties ar UFC pussmagā svara čempionu,” uzskata bijušais smagā svara cīkstonis Daniels Kormjē, kurš jau otru cīņu aizvadīs pussmagā svara divīzijā.

„Taču, ja sanāks tā, ka Džons Džonss zaudēs un UFC vadība viņam uzreiz sarīkos arī revanša maču, tad, protams, izmantošu iespēju atkal cīnīties, nevis stāvēt dīkstāvē un gaidīt savu iespēju.”

Jāatzīmē, ka trīsdesmit piecus gadus vecais Kormjē vēl joprojām MMA ne reizi nav cietis sakāvi un uzkrājis četrpadsmit cīņu uzvaru sēriju. Viņš bijis pārāks par virkni augstākās raudzes smagsvariem kā Džefs Monsons (49-19-1), Džošs Bārnets (33-7-0), Frenks Mirs (16-9-0) un Antonio Silva (18-5-1). Danielam bija iespēja cīnīties par UFC smagā svara čempiona titulu ar Keinu Velaskezu (13-1-0), taču amerikānis deva priekšroku labāk nomesties vienu svara kategoriju zemāk nevis krustot dūres ar savu komandas biedru.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-05-22 11:15, pirms 10 gadiem
Hendersonam vajadzētu mest mieru,tāpat vienīgais variants kā uzvarēt viņam ir ja veiksmīgi trāpīs savu āķi,par ko es šaubos

     [+] [-]

, 2014-05-23 00:27, pirms 10 gadiem
Nja... tur buus smaga sakaave. Hendo vares doties pensija ar izdauzitu cherdaku!