Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Silvia sakauj Pudzinovski

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Silvia sakauj Pudzinovski
Tims Silvia (pa kreisi) pieveic Mariušu Pudzinovski
Foto: sherdog.com

Vakar savu pirmo zaudējumu MMA piedzīvojis poļu spēkavīrs Mariušs Pudzinovskis, kurš jau otrajā raundā piekāpās bijušajam UFC čempionam smagajā svarā, amerikānim Timam Silviai.

Vairākkārtējais pasaules čempions spēkavīru sportā Mariušs Pudzinovskis, kuram šī bija tikai trešā cīņa profesionālajā MMA, cīņu mēģināja uzsākt kā pirmais numurs. Viņš mēģināja novest cīņu parterā, taču viņa centieni nogāzt pieredzējušo Timu Silviu attaisnojās tikai pirmā raunda vidū. Tomēr arī cīņā uz zemes prasmīgāks izskatījās tieši amerikānis.

Otrais raunds iesākās ar sitienu apmaiņu no abu sportistu puses, taču daudz labāk un aktīvāk strādāja Silvia, kurš ļoti labi sita ar ceļiem. Raunda vidū pēc saņemtā sitiena ar roku nogāzās Pudzinovskis (izskatījās, ka polis nokrita no bezspēka nevis no sitiena spēka). Momentāli uz ringa dēļiem guļošajam Pudzinovskim virsū uzmetās Tims Silvija un turpināja sist poli līdz Pudzinovskis padevās.

Šī bijušajam UFC čempionam Timam Silviai bija otrais panākums pēc kārtas. Atgādinām, ka pirms šīm divām pēdējām uzvarām Silviai bija trīs cīņu neveiksmju sērija, kurā tika zaudēts tādiem vīriem kā Antonijo Rodrigo Nogeira, Fjodors Jemeļjaņenko un Rejs Mersers.

„Tas ir fakts – bija smagi, taču es nepametu MMA,” pēc cīņas izteicās Mariušs Pudzinovskis.

„Tas, kurš domā, ka vakardienas zaudējums mani pamudinās pamest MMA rūgti maldās. Šoreiz viņš bija labāks, taču es vēl atgriezīšos! Tie, kuri mani pazīst zina, ka es nekad nepadodos un kad atgriezīšos, atgriezīšos ar dubultu spēku. Lai kļūtu par čempionu spēka sportā man bija vajadzīgi četri gadi, bet MMA es esmu tikai septiņus mēnešus. Dodiet man mazliet laika un es parādīšu uz ko esmu spējīgs!”

Izmantotie resursi:
sherdog.com
valetudo.ru

  -4 [+] [-]

, 2010-05-23 22:56, pirms 14 gadiem
Vismaz Pudzinovski Silva spēj uzveikt.

  +8 [+] [-]

, 2010-05-23 23:58, pirms 14 gadiem
Sit kachokus

  +5 [+] [-]

, 2010-05-24 13:12, pirms 14 gadiem
Tas bij gaidāms. Pudzinovskim spēks nežēlīgs. Bet tehnikas un pieredzes cīņās ļoti maz. Bail iedomāties ko Fedors Emelianenko būtu nodarījis tautā sauktajam Super MARIO Pudzenovska kungam

  -1 [+] [-]

, 2010-05-24 19:54, pirms 14 gadiem
Nav jau Pudzim tik traki ar to tehniku... sho to jau meginaja darit i kaajaas, i uz zemes, tik izturiibas chalim veel nav! Fedors vinu noteikti mezglaa sasietu, vispirms nogurdinaatu un tad sasietu! Bet pa lielam to izdariitu liela dalja top smagsvaru!

  +7 [+] [-]

, 2010-05-24 23:20, pirms 14 gadiem
Lai iet vēl pacilā smagumus un pašpricē sūdus!

  +7 [+] [-]

, 2010-05-25 11:47, pirms 14 gadiem
Patiešām gaidīts rezultāts.
Es personīgi nedomāju, ka viņš kkur baigi pacelsies. Pārāk stīvs no tās kačāšanas.
Muskuļi pa daudz - prasa daudz enerģijas.

  -2 [+] [-]

, 2010-05-27 19:30, pirms 14 gadiem
kas, vai ta viņam uz reiz bija jāuzvar?? Lai trennējas vēl, tas °jau ir sasniegums ar Silviu uz otro raundu. Tas tac ir pasaules līmenis un viņš tik maz ir trenējies.
ne kas jau tur nesanāks, bet respect!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-05-30 22:38, pirms 14 gadiem
Pudzja tak nezin, kas ir sitiens un, nav ne nieka morālas pieredzes, kā tas vispār ir, kad iežvidzina pa smadzenēm. Tā ir lielākajai daļai kačokiem.

     [+] [-]

, 2010-06-09 14:31, pirms 14 gadiem
Mariušs Pudzinovskis neveiksmīgi ir izdomājis piedalīties MMA,viņa tēls ir būt spēkavīram nevis cīkstonim !!!!Katram ir sava vieta !!!!! pilns piemēru - F1 pilots nevisai brauc WRC ,amerikāņu futbolists nevisai labi cīnās K1 ,un t.t. P.S. Deļ reitinga masumēdijos ,deļ šova -jā, tas der, !!!!!!