Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC lauzusi līgumu ar Melvinu Gilardu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC lauzusi līgumu ar Melvinu Gilardu
Melvins Gilards
Foto: mmamania.com

Pasaules vadošā MMA organizācija UFC pārtraukusi līguma saistības ar amerikāņu vieglā svara cīkstoni Melvinu Gilardu (31-13-2), kurš savā pēdējā cīņā pēc punktiem piekāpās Maikla Džonsona (15-8-0) priekšā.

Trīsdesmit gadus vecais Melvins Gilards UFC pievienojās 2005. gada martā, kuras rindās debitēja ar uzvaru pār Markusu Deivisu (22-11-0). Viņš pirms debijas UFC piedalījās organizācijas rīkotajā realitātes šovā „The Ultimate Fighter 2”, taču tas priekš sportista bija gaužām neveiksmīgs .

Amerikānis zem UFC karoga startēja deviņus gadus un pa šo laiku pamanījās aizvadīt divdesmit divas cīņas, no kurām tikai deviņās piedzīvojis zaudējumus. Gilardam vēl joprojām pieder viens UFC rekordiem – viņš pagaidām ir vienīgais vieglā svara cīkstonis, kuram UFC izdevies izcīnīt astoņas uzvaras ar nokautu.

Lai arī Melvins nekad nav cīnījies par tituliem, starp viņa „upuriem” ir tādi slavenu vīru vārdi kā Deniss Sīvers (22-9-0), Gleisons Tibau (28-10-0), Džeremijs Stīvens (23-9-0), Ronijs Toress (28-5-0) u.c. ne mazāk spēcīgi atlēti.

Domājams, ka Melvins Gilards ilgi bez darba nesēdēs un viņam jau tuvākajā laikā līgumus piedāvās kāda cita vadošā organizācija, kā, piemēram, One FC, Bellator vai WSOF.

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...