Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Silva: "Visticamāk, atgriezīšos tikai 2015.gada pirmajā pusē"

Jānis Pārums

Silva: "Visticamāk, atgriezīšos tikai 2015.gada pirmajā pusē"
Andersons Silva treniņā

Leģendārais brazīliešu MMA cīkstonis, bijušais "Ultimate Fighting Championship" (UFC) čempions vidējā svarā Andersons Silva (33-6) izteicies, ka ar savu atgriešanos nesteigsies un visas runas par cīņu jau šogad neatbilst patiesībai.

Jāatgādina, ka pērnā gada 28.decembrī revanša cīņā pret čempionu Krisu Veidmanu (11-0) Silva izdarot sitienu salauza sev kāju, kapitulējot Veidmanam otro reizi pusgada laikā.

Pavisam nesen Silva atsāka treniņus sporta zālē trenera vadībā, bet tagad jau palielina slodzes traumētajai kājai. Šobrīd treniņos brazīlietis jau veļ milzu izmēra riepas. Tiesa, kā atzīst pats Silva, tad ar atgriešanos viņš negrib steigties, visticamāk, savu atgriešanās cīņu aizvadīs vien 2015.gada pirmajā pusē.

"Visas runas par to, ka cīnīšos UFC 181 šova ietvaros vai jebkurā citā datumā šajā gadā neatbilst patiesībai. Visticamāk, atgriezīšos 2015.gada pirmajā pusē," sacīja Silva. "Neredzu sevi beidzam karjeru, bet tai pat laikā nezinu, kā izpildīšu desmit cīņu līgumu. Mana ģimene jau vairāku gadu laikā vēlas, lai es apstājos, bet mans mērķis ir kļūtu par šī sporta veida etalonu. Lai gan Andersona čempiona etaps ir beidzies. Šobrīd par titulcīņām runāt ir pāragri."

     [+] [-]

, 2014-03-23 22:53, pirms 10 gadiem
Labāk neatgriezies, ja viss taa turpināsies, bail iedomaties kāds būs nākošais zaudējums.