Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kristaps Zīle Norvēģijā pārliecinoši uzveic Sebastianu Naku

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kristaps Zīle Norvēģijā pārliecinoši uzveic Sebastianu Naku
Kristaps Zīle
Foto: Levi

Viens no Latvijas pazīstamākajiem kikbokseriem liepājnieks Kristaps Zīle, kurš pirms diviem gadiem debitēja pasaules prestižākās profesionālā kikboksa organizācijas GLORY rindās, šodien Norvēģijā trīs raundu cīņā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu uzveica poli Sebastianu Naku.

Divdesmit septiņus gadus vecais Kristaps Zīle, kurš divus gadus trenējās slavenajā Nīderlandiešu klubā „Golden Glory”, šobrīd dzīvo un trenējas Norvēgijā, tāpēc bija tikai loģiska viņa parādīšanās uz norvēģu ringa.

Kristaps dūres krustoja ar Polijas kikbokseri Sebastianu Naku, kurš vēl nesen triumfēja atklātajā Norvēģijas K-1 čempionātā.

Cīņu ļoti agresīvi iesāka Naks, kurš pirmajā raundā regulāri apdraudēja Zīli ar precīziem un bīstamiem sitieniem, kas lika latvietim vairāk domāt par aizsardzību. Uz otro raundu polis iznāca jau stipri saguris, atdodot iniciatīvu Kristapa rokās, kurš labi izmantoja sitienu kombinācijas un pilnībā kontrolēja ikvienu pretinieka kustību.

Arī trešais raunds ritēja Kristapa zīmē, kurš bija daudz precīzāks un aktīvāks par savu pretinieku, izmantojot apdomātas sitienu kombinācijas, kas arī viņam nodrošināja uzvaru arī šajā raundā un cīņā kopumā.
Mačs noslēdzās pēc punktiem, kurā uzvaru ar vienbalsīgu sānu tiesnešu lēmumu izcīnīja Kristaps Zīle, kuram šī ir jau sestā uzvara pēc kārtas.

„Pirmajā raundā stabili zaudēju, taču otrais un trešais bija mans. Treneris lika, lai vairāk strādāju ar sitieniem galvā un beidzu ar spērienu pa kāju, jo par to dod vairāk punktu,” portālam Sportacentrs.com skaidroja Kristaps Zīle.

„Man nebija plāns viņu nokautēt, darīju visu, ko lika mans treneris un beigu beigās tika izcīnīta uzvara. Esmu apmierināts.”

Izmantotie resursi:
HOME - K-1

  -1 [+] [-]

, 2014-03-22 22:55, pirms 10 gadiem
es jau biju domaajis,kursh shis saldais pazudis bet re kur Norveegjijaa fermaa rukaaa

     [+] [-]

, 2014-03-22 23:31, pirms 10 gadiem
Taja ferma maksaa vairaak neka Tu Latvija pa gadu sanjem Un btw vinsh nestrada ferma
Malacis Krishel, taa turpinaat

  -1 [+] [-]

, 2014-03-23 16:30, pirms 10 gadiem
Kaa Tu durik zini,cik es Lv sanjemu??? Paregjis esi???!
Richytck rakstīja: Taja ferma maksaa vairaak neka Tu Latvija pa gadu sanjem Un btw vinsh nestrada ferma
Malacis Krishel, taa turpinaat