Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Turpinās biļešu tirdzniecība uz 2016. gada Eiropas čempionātu cīņas sporta veidos Rīgā

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Latvijas Cīņas federācija sadarbībā ar Biļešu servisu aicina iegādāties biļetes uz Eiropas čempionātu grieķu-romiešu, brīvajā cīņā un brīvajā cīņā sievietēm, kas tieši pēc mēneša 8.- 13.martā notiks “Arēna Rīga”, Rīgā, Skanstes ielā 21.

Paredzams, ka Eiropas čempionāts Rīgā pulcēs apmēram 1000 sportistu, jo dalība šajās sacensībās ir obligāts Starptautiskās Cīņas federācijas priekšnoteikums atlētiem, kuri plānojuši cīnīties par Olimpiskajām ceļazīmēm kvalifikācijas turnīros, kas notiks 2016.gada aprīlī un maijā. Īpašu interesi par sacensībām izrāda Skandināvijas valstu cīņas sporta veidu līdzjutēji, kur šis sporta veids ir ļoti populārs, tāpat gaidāms ievērojams sporta fanu skaits no visām Eiropas valstīm.

Sacensības ilgs veselu nedēļu un to laikā tiks izcīnīti 24 medaļu komplekti. Šo Čempionātu translēs kanāls Eurosport, kā arī daudzu citu NVS un ES valstu televīzijas, kā arī čempionāta norise tiks translēta internetā.

Vairāk par čempionātu : ecriga2016.com

Eiropas čempionāti cīņas sporta veidos notiek katru gadu, taču 2016. gads būs īpašs gads ar to, ka tas būs Olimpiskais gads. Tādēļ arī martā Rīgā notiekošais čempionāts būs sava veida ģenerālmēģinājums gan sportistiem, gan treneriem, gan oficiālajiem pārstāvjiem pirms Riodežaneiro Olimpiskajā spēlēm 2016. gadā.

Biļešu cenas ir sākot no 5 līdz 40 eiro dienā, taču ir iespējams iegādāties biļešu komplektu visām sacensību dienām par 64 eiro. Sīkāka informācija bilesuserviss.lv

Šī ir lieliska iespēja visiem Latvijas sporta draugiem klātienē redzēt un atbalstīt mūsu labāko atlētu sniegumu, jo jau sacensību pirmajā dienā cīnīsies 2014.gada Pasaules čempionāta bronzas medaļniece Anastasija Grigorjeva un olimpietis Armands Zvirbulis, bet pāris dienas vēlāk 2014.gada Pasaules čempionāta 3.vietas ieguvēja Laura Skujiņa.

2016.gada Eiropas čempionātu cīņas sportā rīko Latvijas Cīņas federācija sadarbībā ar Starptautisko Cīņas federāciju, LR Izglītības un zinātnes ministriju, Rīgas domi, Live Riga, Joma-Sport, Latvijas Olimpisko komiteju un Latvijas Sporta federāciju padomi.