Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC cīkstone Džuliana Peņja arestēta par kaušanos uz ielas

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC cīkstone Džuliana Peņja arestēta par kaušanos uz ielas
Džuliana Peņja
Foto: sherdog.com

Pagājušajā nedēļas nogalē par kautiņu pie kādā bāra ASV arestēta viena no pasaules labākajām sieviešu kārtas MMA cīkstonēm amerikāniete Džuliana Peņja (7-2), kura vēlāk pēc drošības naudas iemaksāšanas tika atbrīvota.

Pagājušās svētdienā ASV pilsētā Spokenā pie kāda bāra izcēlies kautiņš, kurā bija iesaistīta divdesmit sešus gadus vecā realitātes šova “The Ultimate Fighter 18” uzvarētāja Džuliana Peņja ar vēl kādu personu.

Sportiste un otra incidentā iesaistītā persona tika nogādāta vietējā policijas iecirknī, taču pēc kāda laika, iemaksājot 2, 000 ASV dolāru lielu drošības naudu, Peņja tika atbrīvota.

Portālam mmafighting.com policists Džordans Fergusons skaidroja, ka “policija notikuma vietā ieradās 2:20 un arestēja abas konfliktā iesaistītās personas. 2:53 Peņja, iemaksājot drošības naudu tika atbrīvota.”

Pagaidām savu skaidrojumu par notikušo nav sniegusi nedz pati Džuliana Peņja, nedz kāds no UFC pārstāvjiem.
Saskaņā ar Spokenas pilsētas pašvaldības kodu, personai par uzbrukumu otrai personai draud naudas sods, kas nepārsniedz 5, 000 ASV dolāru, brīvības atņemšana ne ilgāka par 364 dienām vai arī abi soda veidi kopā.

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results:...

  +2 [+] [-]

, 2015-12-21 09:34, pirms 9 gadiem
Kā lai normāli izlasa jūsu rakstus telefonā (Chrome)?
Uz teksta lien tās stulbās reklāmas gar sāniem.
';

     [+] [-]

, 2015-12-21 09:35, pirms 9 gadiem
Diez kam viņa iedeva iekšās - sievetei vai čalim?Ja cietušais ir čalis, man viņa vietā būtu kauns celt apsūdzību...

     [+] [-]

, 2015-12-21 10:21, pirms 9 gadiem
Vanags rakstīja: Kā lai normāli izlasa jūsu rakstus telefonā (Chrome)?
Uz teksta lien tās stulbās reklāmas gar sāniem.
Arī uz telefona ir adblock

     [+] [-]

, 2015-12-21 12:36, pirms 9 gadiem
tommy90 rakstīja: Diez kam viņa iedeva iekšās - sievetei vai čalim?Ja cietušais ir čalis, man viņa vietā būtu kauns celt apsūdzību...
Nu nez, es domaaju ka liela dalja netrenneetu chalju taapat izgraabtu kaut vai no piedzeerushaas bet tomeer UFC ciikstones, un shie sportisti biezi arii izprovicee kautinjus. Ja jau pat Agnese Boza iet boksa ringaa pret viirieti tad UFC ciikstonei pret visticamaakais dzeerushu chali nebuutu nekaadu probleemu https://www.youtube.com/watch?v=71V...